Bmom 4 haftalık hamileyim daha hiç ultrasonda göremedik yarın kontrolüm var tekrar beta hcg istedi doktorum artık görmek istiyorum ultrasonda sizce görebilir miyim çok heyecanlıyım🥰🌸
Ayza_52 Bmom ben 4+3 de öğrenmiştim ve görmüştüm insallah görürsün dikkat et ama tehlikeli haftalar 😍
Ebru2403 Bmom belli olmuyor canım kişiden kişiye değişebiliyor döllenmeyle alakali bir durum diye biliyordum bende yanlis değilseem 4 hafta 4 gunlukken keseyi gordu doktor sonra 5 hafta 5 günlükken de bebeği gördü minicikti nokta kadar😊😊
Birgul Bmom en hcg kaçlardaydı 1500 üzeri çıkarsa görülebilir bende 5+4deyim yarın gidecem kese için😌 inşallah sağlıkla görürüz🤲🏻
Bmom Ayza_52 inşallah bazen unutuyorum hamile olduğumu normal devam ediyorum çok şükür sıkıntım yok şuanlık ama ilerde ne olur bilmem🌸🥰 sizede kolay hamilelik diliyorum sağlıkla gelsin bebişiniz😊
Ayza_52 Bmom lütfen unutma o haftalarda illaki dusuk riski var diyor doktor dikkat et beni kimse uyarmamisti Kaynanamlar falan kimse bisey demezdi dusuk riskim oldu sen dikkat eet
Ayza_52 Bmom sacmalama ne bos kesesi Allah korusun canım simdi gozukmezse bile korkma kendini korkutma hic Allahin izniyle annesine tutunmus bebis
Bmom Ebru2403 hayır ultrasonda belli belirsiz dedi geçen hafta 3 haftalık daha muhtemelen çok yeni dedi sadece hcg baktı 515 ti idrar testi yaptım pozitif çıktı adetim gecikti yarın tekrar gidicez
Bmom Ebru2403 inşallahh yarın önce kan vericem öyle ultrasona giricem 1500-2000 olması lazım demişti doktor geçen hafta inşallah gerçek sağlıklı bir gebeliktir🌸
Birgul Bmom o zaman kesin görürsün benim değerim daha geç yükseldi geç döllenme sanırım 4+6da 512 çıktı benim