Merve95merve Çatlaklar kalıcı oluyor ne yazık ki yağ mı krem mi kullanmalı ne kullanıyorsunuz marka öneri yapalım ben lierac aldım dün
Ugurbocegi9876 Merve95merve benim doktorumda lierac almamı çok işe yaradığını söyledi 27+5im henüz çatlak görünmüyor ama ben yinede şimdilik dalin bebek yağı kullanıyorum lierac pahalı geldi bana
HamzaMoms Gammeh bio oil zararlı maddeler içeryor bende kullanıyordum bıraktım Merve95merve çatlak için post actım profilimden bak istersen canım bende lierac kullanıyorum bitmek üzere bir daha almıcam evde yapıcam postumda karışım yazıyor
Deletedmom399 Merve95merve remolent çatlak önleyici kullanıyorum. 33+5 gunluk olduk hiç çatlağım yok ama doktorum çok az kilo almış olmamla da alakalı olduğunu söyledi.
gokella Merve95merve palmers kullanıyorum ınternetten 65 tl gibi bi fiyata almıştım. göbek ve göğüs bölgesine uyguluyorum 29. haftadayım çatlak oluşmadı suana kadar
Imfromlastnight Lieeac ve hindistan cevizi yağı ağırlıklı sürdüm. Kantaron yağını sonradan keşfettim baya etkisi oldu. Rahatlattı kızarık olan yerleri. Sadece belimin solunda ve sol üst bacak içimde oldu. Son bır hafta. Göbeğim çatlamadan kapatırım inşallah:)
SeymaDincer Ugurbocegi9876 en iyisi hindistan cevizi yağı hem doğal fiyat olarak da uygun 38 girdim çatlağım yok
Pelocan 33 haftalık oldu. Öncesinde elancly almıştım 3.ayda. O 1-1.5ay sonra bitince güvendiğim bir profun tavsiyesiyesiyle organik kakao yağı kullanmaya başladım. Çatlağım şimdilik yok. En iyisi ya kakao ya badem yağı demişti.
spaceship Mustela çatlak öncesi krem ve unibaby çatlak önleyici bakım yağını kullanıyorum. Tatlı badem yağım da var ama pek kullanmadım. Bir de lierac almayı düşünüyorum. Evet bu konuda takıntılıyım 😁
diyhomelif Merve95merve ben sadece bebe yağı ve hindistan crvizi yağı kullanıyorum aslında en etkili vazelin ama o bana çok ağırlık hissi veriyor