hulya_sncr47 melegegebe çok sürmüyor cnm kısa sürüyor şuan bile. Sertleşti karnım yarım saate bir iki üç saate bir sertleşme oluyor bazen o gün olmuyor gece oluyor doktor bebek hareket ediyor geziyor ondan bişey olmaz dedi ☺️
melegegebe hulya_sncr47 ay iyi bari canim cok rahatlattin teşekkür ederim 😊 ben de kasilma olur rahim acilmasi olur diye cok korkuyyordum Allahm korusun
Omerve19 melegegebe ben de 30 haftalik hamileyim yaklasik 2 haftadir bu sekilde kasilma cok fazla oluyor. Doktora gidip sordum muayene etti nst cektirip bakti falan bi problem yok cok şükür bu haftalarda bu sekilde olmasi normal dedi gönlünuzu ferah tutun 😊
melegegebe Omerve19 ay cok teşekkür ederim cok sevindim sanci falan oluyor da ben mi hissetmiyorum dedim cok korkmustum sag olun😊🌼
duygumpal16 Bende 29.haftadayım hergün oluyor kesin, ben bebek hareketi diye düşünmüştüm sertleşiyor sonra geçiyor
melegegebe duygumpal16 bebege veya rahme bagli herkeste oluyormus doktorlar normal demiş şükür normse😊🤲🌼
Fxfx melegegebe düzenli ve geçmeyen bir durum olursa mutlaka Dr unuzla görüşün.. Bu sebepten erken doğum riskim var..aynısı yaşadım ve çok yüksek kasılmalarım çıktı.. Ama dediğim gibi benimki düzenli ve geçmiyordu ilaçla durduruldu
melegegebe Fxfx düzenli derken hergun hemen hemen oluyor bazen sık oluyor bazen 1 kere oluyor uzun süre olmuyor . Genelde magnezyum ictigimde olmuyor
Fxfx melegegebe düzenli ve geçmeyen bir durum olursa mutlaka Dr unuzla görüşün.. Bu sebepten erken doğum riskim var..aynısı yaşadım ve çok yüksek kasılmalarım çıktı.. Ama dediğim gibi benimki düzenli ve geçmiyordu ilaçla durduruldu
HamzaMoms melegegebe canım o bebeğin hareketlerinden kaynaklanıyor bende 20. Haftadan beri var bebişin ayagı dizi dirseği kafası heryeri olabilir kendini gerdiriyor için rahat olsun karnın tamamen sertleşmesi doğuma işaret belirli bölgeler olabiliyr ben bazen nefes bile alamıyorum kaburgama geliyor birden yada yanda toplanıyor
melegegebe HamzaMoms yani karnim tamamen sertlesmiyor bazen sol kasık sertlesiyor sag taraf yumusak bazen iki taraf sertlesiyor .
hulya_sncr47 melegegebe ne demek cnm bu gün günün gün bebeğim ısrarla yukarıya çıkmaya çalışıyordu midemi öyle bi sıkıştırmıştı ki nefes almakta zorlanıyordum 😂😂😂sürekli ovalıyordum aşağa yollamaya çalışıyordum 😆😆🙈
Fxfx melegegebe düzenli demek bir başladığında arka arkaya uzun bir müddet olması demek..hatta dinlenmeyle uzanmayla geçmiyor
YaseminNurcanSu melegegebe Bebegin pozisyonundan ve dogum zamani yaklastigi icin bebek kendini doguma hazirliyor o yuzden dedi
melegegebe hulya_sncr47 benimki de bazen gobegimin ordan vuruyor bazen kasiklardan geziyorlar heralde 🙈