Mervetekmn Sera34 bende ist Cerrahpaşa’da yapıcam muayene ucretı 300tl doktorun dogumu 3milyar geçen hafta konuştuk işte
Deletedmom95 Sera34 ablam Ümraniye eğitim araştırma hastanesi nde doğum yaptı iki kere çoksa memnundu bende orda yapacağım Allah’ın izniyle 🤗
Sera34 Deletedmom95 bende oraya gıdıyorum kontrole hangi tarihte yaptı ablanız dogumu normal mi sezeryan mı ?
Sera34 Deletedmom95 bende 34 haftalıgım orada yapmayı düşünüyorum 1 ay önce başladım kontrollere bakalım inşAllah saglıkla hayırla bizimde güzel gecer ıyı insanlara denk geliriz
Melike-0467 Bende 35 haftalık oldum ve Ümraniye eğitim ve araştırmada doğum yapıcam inşallah tek korkum coronadan dolayı yanıma kimseyi almamaları inşallah annem gelir ilk hamileliğim sadece onun gerginliği var üzerimde
Deletedmom95 Melike-0467 refakatçi alıyorlar. Benim kadın doğum servisinde tanıdığım var ona sordum aldıklarını söyledi
Tugcebyr fatmaozdemir1 Kuzum insanlar orayı pek sevmiyor ama ben mecburen gittim genel olarak memnun kaldım özel hastane gibi sancı çektiğim ve doğum yaptığım oda kendime aitti özel den hiç bir farkı yoktu çalışanlar da güler yüzlüydü inşallah sende memnun kalırsın🥰 ama kontrole gittiğin doktorlar için aynısını diyemem çocuğun suyu var 41. Haftaya kadar bekleyebiliriz dedi halbuki suyu bitmiş ben bunu doğum esnasında öğreniyorum özele kontrole gidip doğumu orda yaparsan daha iyi olur🌸
Ceycey34 Haziran98 Beylikdüzü devlette doğum oluyor muydu ya veya Büyükçekmece mimar Sinan’da ben de merak ediyorum, bekleyeyim şurada bakalım