Bs1234 canım şöyle anlatayım; bebeğin saçları gözüktüğü anda iğne yapıyorlar o bölgeleri uyuşturmak için. Sonrasında kesi atıyorlar ve senin ıkınmanı isteyip bebeği çıkarıyorlar. Tabiki onların kestiği yer daha fazla da yırtılabiliyor, farklı yerlerden de yırtıkların oluşabiliyor ve içten bebeğin vücudu çıkarken iç bölgelerinde yırtılabiliyor. O yüzden iğneyi biraz derinden yapıyorlar. Benim dikişlerim hem iç hem dıştan vardı hatta hemoraidimin köşesine kadar yırtığım vardı (hissediyordum)
bebek doğduktan sonra İlk atılandikişlerimi hissetmedim. Ama zaman geçtikçe yapılan uyuşturucunun etkisi yüzeysel alandan azalmaya başlıyor. Son dikişleri hissediyorum dedim onlara çok az kaldı 2-3 dikiş az dişini sık yeni iğne boşuna yapmayalım dedi. Benim büyük dikişlerim bittikten sonra nöbet değişimi Oldu yeni gelen doktor kontrol etti aaa şuraya da dikiş lazım dedi aldı eline iğneyi ipi başladı dikmeye uyuşturma yok. Hop dedim napıyosun canım yanıyor. Az sabret güzel dikişin olsun senin için yapıyorum dedi. Ben derdimi anlatana kadar dikti zaten.