Esu Mrb kızlar. Bebek arabası araştırıyorum. Yardımcı olur musunuz? Yeni alanlar, daha önce alıp memnun kalanlar yada kalmayanlar? Tecrübelerinizi yazar mısınız?
Meriwa Esu travel alıcaksanız 9-15 kilo arası ağır bi ürün letgoya veya happy kids e bakarsanız coğu kişi satıyor ben chicco ohlala 2 aldım doğum yaptım canm gittiğim yer ailemiz ve pandemi var zaten seneye yaza daha aktif kullanıcam şuan bu arabayı kullanıyorım cok da memnunum tavsiye ederim
Melisasey Esu tommybaby travel sistem aldım ben çok memnunum iyiki almışım dedim öneririm youtube de ayrıntılı videosu var bakabilirsin
Melonunbebekleri Kesinlikle travel almayın cok ağur kullanışsız. Kabin tipi arabalar var onlara bakın cok hafif ve rahat
Aminesare Bende uzun süredir araştırıyorum 2 ürün arasında kaldım elelenin mido modeli ve sunny baby vista hem travel olup hemde hafif olan iki seçenek
Esu Evet travel arabalarının ağır olduğunu etrafımdakilerde söylüyor. Bugün biraz gezdik, dolaştık. Diğerlerinin iskeleti de zayıf gibi geliyor. Her girdiğimiz mağaza farklı birşey söylüyor. İyice kafamız karıştı vallahi 😅
Meriwa Esu ürünü alırken yapıcagınız şey açıp kapatın taşımaya çalışın bi elinixde çocuk bi elinizde araba olduğunu düşünün sonra eviniz asansörlü mü değil mi taşımasını düşünün toplu taşıma kullanıcaksanız onu katlama payını düşünün suan ne alırsanız alın 6 ay hadi 1 sene sonra en basit iskelet tipi bastona geçiceksiniz hepsinin iskelet sistemi farklı biri sağlam biri kötü değil kendi içinde de ayrılıyor
Gunsss Travel sistemi arkadaşlarım önermedi pek biz Chicco kwik one aldık pusetiyle birlikte puset arabaya takılıyor toplandığında çok yer kaplamıyor ve çok ağır değil
minnoscan Biz minio mint travel aldık iki gün önce. Evimiz asansörlü arabanın bagajı da geniş olunca tereddüt etmedik. Diğer modeller bana sağlam değilmiş gibi geliyor