Glcn15 Bebeğinizin kıyafetlerini çoğunlukla kaç aylık aldınız hemen büyüceği için fazla yenidoğan istemiyorum açıkçası
ikizminikler Glcn15 ikizlerime bugün alışverişe çıktım minik doğacaklarını düşündüğüm için hep yenidoğan aldım bundan sonrasında tekrar çıkarsam 3-6 alıcam 😕
mayispapatyasi Glcn15 yenidogan olarak 2 hastane cikisi aldim bide alt ust takim seklinde 4 takim aldim. Digerlerini hep ↉-3/6 aylik aldim
Nur5495 Glcn15 hepsi lazım, yenidoğanın yeri de ayrı 3-6 çok büyük gelir zaten bebeğe, yenidoğan, 0-3 aylık 3-6 aylık hepsi lazım diye düşünüyorum.
Ebrusahin Glcn15 Glcn15 valla biz kalabalık kardesı en kucuk benim ablamlar kıyafetleri hep sakaldıgı ıcın 3 battal boy hurç yaz kıs yeni dogandan 5 yasına kadar gıydırebılecegım kıyafetler var o yuzden alısverıse yapmadım
rabiass Glcn15 şimdilik 2 hastane çıkışı aldim . 6 tane alt üst 3-6 ay takım aldım. 1 tane 3-6 ay tulum aldım. 0-3 hiç almadım daha 4 takım da ondan alırsam yeter diye düşünüyorum başka bisii almicam. 0-3 ay ve 3-6 ay zıbın aldım bolca .