dilarabasegmez İnternette araştırdığımda yada burada ki yorumlarda, son haftalarda olan anneler genelde bebeklerinin hareketlerinin azalmasından şikayetçi ama benim kızım hiç durmuyor (gerçekyen durmuyor) Sürekli bam güm karnımda savaş halinde ve özel bölgeme aşırı baskı yapıyor. Benim gibi bebeği atom karınca olan var mı? Yada böyle şeyler yaşayıp doğumu hemen yapmış olan?
Matilda dilarabasegmez yandın desene canım bebiş doğunca derler anne karnında hareketleri nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar. Kendi kızlarımdan da gördüm ilk Kızım hiç durmazdı doğdu aynı şekil 4 yaşı geçti aynı şekil hiç durmuyor. İkinci kzım çok sakindi karnımdan doğdu çok sakindi 2 yaşı geçti 2 yaş sendromu Bile yaşamadık şükür. 3. Ye hamileyim bu ilk Kızım gibi çok hareketli yine bakalım bu nasıl olacak
Betim dilarabasegmez benim bebeğim son güne kadar çok hareketliydi hep hareketliydi yaramazım🤗🤗doğdu şükür 29 günlük oldu bile anne karnındaki uyku düzenine devam ediyor gece uyumuyor 😂😂ne yapıyorsa aynısını yapıyor karnımdaki aldığı şekil bile aynı bacaklarını kendine çekip popoyu dikiyor gazını çıkartırken 😂hareketli ama huzursuz değil yormuyor uykusuzluk dışında 😉
Eddaliko dilarabasegmez Yaaa benimkide aynı 38.haftaya giricez cok hareketli maşallah🥰Doktor kontrolünde doktor bile farketti cok hareketli kilosu biraz az bide bu kadar hareketli cocuk kilo mu alır dedi😂🥳🤩🤷🏼♀️
dilarabasegmez Matilda Gerçekten öyleyse evde 2 köpek, 1 hiperaktif bebekle yandım o zaman 😞 Birde benim ilk gebeliğim bu… Allah bağışlasın yavrularınızı 🤗
dorukhan_nehirada_moms Matilda bnmde oglum resmen karnimi yirtcak gibi olurdu sokakta yururken bile insanlar garip garip bakardi okdr hareketliydi bi dogdu sessiz sakin ne uykusuzluk ne yemek yememek gayet sakin bi bebegim oldu anne karninda hareketli olan cikinca sakin olur derlerdi inanmazdim ama dogru cikti simdi kizimda ole ama oglumdan daha az hareketli ve beni cok korkutuyor ya durmazsa ya uyumazsa diye 😆😆 ins ogluma benzer kizcemde
threestar Matilda Ama korkutmayın benim bebeğim de çok hareketli oynak diyorum şimdiden bakalım doğunca ne olacak eyvah hiç annesine çekmemiş 😂
L_yla123 Kaç haftalıksınız bnmde öyle hiç durmuyor belime gidecek gibi çok haraketli 37 haftalık oluyoruz yarın
dilarabasegmez L_yla123 Bende yarın 38 haftalık oluyorum. Aynen belimden, kaburgalarımdan çıkacak gibi. Ayaklarına dokunuyorum vurduğu zaman o kadar sert ve belirgin 🤦🏻♀️
diyhomelif dilarabasegmez kuzum hiç öyle düşünme benim oğlum olacak 8 haftalıkken kasılmalar 10 haftalıkken 17 haftalık gibi hareket etmeye başladı doktor bu çok yaramaz olacak falan diyo ama kodlama yapma ne güzel işte hareketli olması sağlıkla gelsinler de onları yetiştirecek olan bizleriz odasını yaşam alanı belirlersen orada tüm enerjisini atar 🤗♥️
dilarabasegmez Betim Allah bağışlasın 🤗 Herkes aynı şeyi söylüyor, sanırım benimki oldukça hareketli bir bebek olacak ve akşamları uyumayacak, beni de uyutmayacak. 😃 Ve dediğin gibi sürekli karnıma poposunu dayıyor, herhalde öyle gazını çıkaracak 🤦🏻♀️
dilarabasegmez Eddaliko Haha çok güldüm doğuştan sporcu çocuk 🤪 Şaka bir yana benimki o kadar harekete kilo da vermiyor tosun gibi maşallah 😂
Betim dilarabasegmez yerim ya öyle güzel duygu ki siz de tadacaksınız Allah’ın izniyle 🤩çok tatlılar mis gibi kokuyorlar melek melek 😎😎
dilarabasegmez Betim Eminim öyledir insan kucağına alınca bu ağrılar, sancılar herşey geçiyordur 😊 Rabbim benimde kucağıma almamı nasip etsin inşallah 🙏
Gamzekivanc dilarabasegmez benimde öyle 39+5 hiç durmuyor. Geceleri hareketlerine uyanıyorum 😂 uykular şimdiden haram 😂
dilarabasegmez Gamzekivanc Gerçekten yalnız olmadığıma çok mutluyum 😊 Aynen geceleri hiç acımıyor valla kung fu pandam pat diye yapıştırıyor minik ayaklarıyla 😃
Melisasey dilarabasegmez bende seninle aynı durumdayım normalde bebek büyüdüğü için hareketi azalır derlerdi bemde benimki gelişmiyor heralde diye korktum bu kadar hareketli olunca doktorumla görüştüm bebek hareketli kötü bişey yok korkma dedi 😁 bizimkiler afacan heralde
dilarabasegmez Melisasey Bence bizi hiç uyutmayacaklar 😃 Bu gün bir ara korktum doktoru mu arasam acaba diye yani öyle böyle bir hareketlilik değildi. O hareket ettikçe hem ben yoruldum, hemde canım acıdı 🤦🏻♀️
Melikedmrclrr dilarabasegmez ahahah ilk oğlumda hareket etsin tekme atsın diye cok ugrastım şimdi ikinci oğlum maşallah hiç durmuyo organlarımın yeri değişti büyük ihtimal omurgasızım heralde artık kemiğimin falan oldugunu düşünmüyorum elleri ayakları karnımdan cıkıyo 🤪
dilarabasegmez Melikedmrclrr Hahah 😂😂 İlk oğlunun hareket etmediğine şükretmişsindir 😃 Çok can acıtıyor cidden özellikle özel bölgeme baskı yaptığı zaman içime fenalık geliyor. Bunları yaşamak mı daha zor, doğurmak mı, yoksa doğurduktan sonra bakmak mı bilemedim 🤦🏻♀️