Gul_2358 Ummahan003 folik asit dısında ben hiç bi ilaç kullanmadım ne içtiysem yaramadı hep mide bulantısı yaptı kan ilacı yerine keciboynuzu ve üzüm cekirdeği özü tüketiyorum. Zaten vitaminde elimden geldikce saglıklı besleniyorum suana kadar bi sıkıntı yasamadım.
Kahraman0201 Ummahan003 Canım ben 19. Haftadayım folik asiti bırakınca bi kan ilacı, bi vitamin ki onu iki doktorda doğuma kadar dedi adı decavit ve d vitaminim düşük oldugu için damla kullanıyorum 1 haftadır.
Alara95 7+4’um. Folik asit dışında doktorum birşeyi içmememi söyledi. Haftaya kn tahılları yapacağım, duruma göre vitamin eksiklerim olursa ona göre vitamin önerir. Sevgiler🌸
Ummahan003 Folik asit kullandim. Simdilik 2 tane daha vitamin verdiler mide bulantisi yapiyor kullanmiyorum. Kan ilacini da 4 gunde bir aliyorum. Acaba herkes kullaniyor mu diye merak ettim teskkur ederim☺
Zilifmom 36 hftgm kan ilacı, magnezyum, balık yağı, d vıtamın damla kullanıyorm bu 4. Gebeliğim oldugu için güçsüz düşmek istemedım
Lovelion Ben innate multivitamin ve ferrum demir ilacı kullanıyorum ilk çocuğumda hiç kullanmadım 2600 doğdu bunda içtim çok şükür bebeğimin kilosu hareketleri grlişimi iyi tavsiye ederim heleki bu virüs dönemi bağışıklığın güçlü olması lazım