YoremBal [bilinmeyen] Allahım sana yardım etsin Peygamber sabrı versin çok zor yaşadıkların bende bebeğimin ilkini kaybettim psikolojini çok iyi anlayabiliyorum ama lütfen hep dua et Allahım seni onunla daha büyük sınavlara da sorabilirdi ama sen ondan vazgeçmedin onun yiyecek ekmeği bu kadarmış 😔
1987gokce [bilinmeyen] ah canım benim çok geçmiş olsun basınız sağolsun Rabbim sağlıklı evlatlar versin tez zamanda üzme kendini. Böyle kayiplardan sonra yeniden sağlıklı bebek dünyaya getiren pek çok kadın var. Güzel haberlerini de almak nasip olur inşallah.
Sema99 [bilinmeyen] aynısı bende yaşadım kromozom fazlalılığı olduğunu söylemişlerdi test yap dediler bende testi yaptım kordon kanı aldılar o zaman 7 ayına girmişti her neyse yapıldı 3 hafta sonra sonuçlar geldi hiç birşey çıkmadı tertemiz sağlıklı çıktı suyum fazla die kromozom fazlalılığı çıkmıştı suan 36+6ım sadece su fazlalılığı o kadar her an doğum olabilir dedi doktor bekliyorum öle banada aldırmam gerektiğini vs syler söylendi ama kararı aileye bırakıyorlar ben herşeyi testi yaptım tertemiz çıktı sağlıklı çok şükür bu üçüncü gebeliğim bu
Sema99 [bilinmeyen] ve yanılma payı yüksek oluyor Canım benim ben testi yaptım ondan sonra sonuçlar tertemiz sağlıklı çıktı normal görünüyor dedi
Sema99 [bilinmeyen] tam hatırlamıyorum bana dediği bi kromozom var bi damar yani kalbten değil beyninden geçip geçmediğine baktılar ama öle bişey çıkmadı üzülme yanılma payı çok oluyor rabbim büyük
ToprakVeAnnesi35 [bilinmeyen] sadece bir doktorla sınırlı kalmayın lütfen. Birkaç doktora daha gidin. Sonra bir umut acaba hiçbir şeyi yok muydu diye bir ömür vicdan azabı çekersiniz. Umarım yoktur gerçekten sorun
ToprakVeAnnesi35 [bilinmeyen] çok çok ama çok üzüldüm:( rabbim dayanma gücü versin size. Çok üzgünüm😞
Badeliya [bilinmeyen] kuzum aldırma derim rabbim belki de sizi sınıyo o doktora yanlış söyletiyoki bakalım nabicaksiniz diye hep iyi düşün bu bizim sinavimiz de. Ve daha fazla doktora git kendini üzme ki bebeğinde üzülmesin rabbim yardımcın olsun
Melos Bana da annemin karnında gerizekalı olacağımı ve hemen aldırması gerektiğini söylemişler. Gidip yüzüne tükürmek lazım sağlıklıyım Allah’ıma çok şükür. Lütfen tek doktorla yetinmeyin imkanınız varsa sarkaç doktora daha gidin lütfennnnn
ToprakVeAnnesi35 [bilinmeyen] kendinizi zorlamayın ve bir süre bu siteye girmeyin lütfen. Kendinizi iyi değil daha kötü hissedeceksiniz. Tek istediğim şu an yanınıza gelip sımsıkı sarılmak
AyeglGzkaraKarabulut [bilinmeyen] canım benim üçlü testim bozuk çıkmıştı ben ağlayarak su aldıracağım gastane ararken oğlum anne ben burdayım iyiym dedi resmen tabi suyu aldırdım sonuç temiz çıktı ama gel gelelim sonucu olumsuz olan çocuk bile sağlıklı doğuyor ☺️ rabbim senin karnına düşürmüş ruh üflemiş bundan daha ötesi yok şimdi ikinci gebeliğim ve ben direk tüm testleri reddettim drumda çok iyi bana sadece hastalıklı olsa aldırırmısın aldırmazmısım onu söyle dedi aldırmam demim aldı ensesine baktı burun kemiğine baktı düzgün gidiyor dedi bir başka hastaneye daha git şu anda oğlum birinci sınıfa gidiyor ve maşallah sımıf birncilerinden iftihar belgesi aldı demem o ki allah verecekse imtihan diye başımız üstüne dikkat ettiysen detaylının altında kesin sonuç değildir diye not var ☺️