Havailgen33 HappyMom yuz üstü yatan biri olarak cok zorlaniyorum simdi18.hafta ve hamile oldugumu ogrendigimden bu yana sol da yatmaya özen gösteriyorum ama inan bazen nefesim kesiliyor uykular haram oldu saglikla dogsunda hersey unutulur
ElvinAlaz Haftama dün girdim yüzüstü yatmayı o kadar özledim ki. Daha iyi olduğu için sola yatıyorum genelde ama bacağım uyuşunca sağa dönüyorum dönerken özel bölgem ve karnım acıyor. Son haftalarım bebeğim. İçin sabrediyorum. Doktoruma yatış poziyonunu sprduğumda istediğin gibi yat dedi ama nerde okusam sola yatmak çneriliyor diye ben solu tercih ettim.
sedabudak 28+6 yım ama maalesef 3 haftadır uykuya hasretim,ne sağ ne sol ne sırtüstü dalamıyorum uykuya 😢 sabaha karşı 5 gibi artık vücudum yorulduğundan kendiliğinden uyuyorum oda 2-3 saat anca
Cerenimom Babytomss hayır sola yatmak en iyisi sağ ve sırt üstünde yatmak tehlikeli bunu heryerde okudum doktorda söyledi.solda kalp var dıye dusunme baskı ve kan akışını engellersin sağda
Merveturksoy HappyMom vallaha sua n ki tek skintim sağa yatarsam sola nasıl döneceğim sola yatarsam saga nasıl döneceğim 😰
nagsal-48 cansukoc ah ahh solumuz çürümeden dogursaydik😬😒 sol popomun ağrısı acısı tarifsiz ilk defa böyle bir şeyle karsilasioyrum
cansukoc nagsal-48 benim sağ tarafım ağrıyor ya. Ekstra sıırtımın ağrısından nefes alamıyorum. Sağımda başı o yüzden sağıma yatamıyom. Sola yatsam tekmeler yiyorum. Sırtıma yastık koyup sırtüstü kısa süre de olsa durabiliyorum. Hayırlısıyla sağlıkla bi doğuraydık. 😂
Beyzabyk Haftamızdayız sola yatıyorum ama bazen rahatsız olup tekmelediği için sağa yatıyorum nasıl yatıyorsam öyle kalkıyorum hamile yastığıyla gönül bağı kurduk resmen yüz üstü yatmayı çok özledim🙄😂😂
Loyasteri Melis47- allah yardımcın olsun csnım benım hamile yastıgı kullanıyorum ben sende mutlakaa almalısın
Rukiyesevgili Dlcimr aynen ya normalde sola yattığım zaman bi tekmeliyor beyefendi rahatına da düşkün 😂😍🥰
Elfynsmr Ne tarafa yatacağıma bebeğiö karar veriyor sol sağ farketmiyor o an hangi taraftan tekme yemiyosam o tarafa yatabiliyorum 😄
nagsal-48 cansukoc bir de kulağım ağrıyor üzerine yatmaktan bi uyanıyorum o nasıl acı külagima dokunamıyorum neyse hepsi geçecek Allah izniyle 🙏