Sonunda bunları yazabiliyorum çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Burdan en önce hamileliği kötü geçen, başına bütün kötü senaryoların geldiği anne adaylarına sesleniyorum.. sakın pes etmeyin! İyiyi, güzeli düşünmekten vazgeçmeyin.. Bende hamileliğin başından beri bütün kötü senaryoları yaşadım.Düşük tehlikesi, kusma, erken doğum riski, hastalıklar vb. Artık başıma daha kötü ne gelebilir diye düşünüyordum kii mucizeme kavuştumm 😍🙏🏻 Unutmayın ki yalnız değilsiniz, bi yerlerde sizinle aynı üzüntüyü, aynı sıkıntıyı yaşayan bir çok anne adayı var. Ama siz yavrunuz için hep moralinizi yüksek tutup, azimli olmalısınız. Hatta elinizi karnınıza koyup ‘bunu başarabiliriz canım yavrum’la başlayan konuşmalar yapabilirsiniz bebeğinizle.. Gelelim doğuma 30. Haftada başlayan sancılarım Serum ve ilaçlarla 37. Haftaya kadar uzatıldı. artık risk kalkınca da sancılarımı Durdurmadık ve 37+6 da kızımı normal doğumla kucağıma aldım.. o ana kadar çektiğim bütün acılarımı unutturdu bana 😢 bundan sonrası hep mutluluk gözyaşı.. Normal doğumdan korkan arkadaşlar varsa burdan onlara da sesleniyorum; yaşanması gereken yegane duygu bence.. Sancı çekmesi, bebeğin çıkış anı.. herşeyiyle yaşanması gereken bi süreç kesinlikle normal doğumu hem bebeğiniz hem sizin sağlığınız için tavsiye ederim.. 😍🙏🏻 Güzel düşünmekten, dua etmekten vazgeçmeyin... Ha birde uyku depolamaktan 😂 ( fazlasıyla ihtiyacınız olacak) Hepinize dua ediyorum.. İnşallah hepiniz sağlıkla mutlulukla yavrularınıza kavuşursunuz 🙏🏻