EsinCemreDogan Merhaba hanımlar, Yakın çevrenizde tüp bağlatma ameliyatı olan var mı? Hamile kalan oluyor mu acaba?
birtosbikannesi EsinCemreDogan tüpler baglaninca dogal yolla olmuyo cnm tüp bebek le cocuk sahibi olunabilio
Anneyim EsinCemreDogan ya ben baglattım 17 gün oldu daha yeni ama bende duydum ama çevremde hiç baglatıp da hamile kalan duymadım canım inşallah oyle bişey olmaz ya
EsinCemreDogan birtosbikannesi Evet biliyorum canım, yani kesin çözüm mü demek istedim. Ama bazılarından duyduğuma göre o da güvenilir değilmiş, hamile kalanı oluyormuş. Sezaryen sonrası düşünüyorum da onun için sormuştum. Teşekkür ederim 💐
birtosbikannesi EsinCemreDogan kesin kuzum ama günah bnce yaptirma üst komsum yaptirmiş pişman su an tekrar cocuk istio ama doktor cok zor dio
EsinCemreDogan birtosbikannesi Bende dün caiz mi diye araştırdım değilmiş. Yaptırmıycaz. Teşekkür ederim 💐
birtosbikannesi Nesliyazmazz sacmalamakmi kendinize gelin lütfen size sunu sormak istiyorum işin günah boyutunu gectim evlatlarinizdan biri kan kanseri allah korusun ilik nakline ihtiyac var diger cocuklarin ve anne babanin iligi tutmuyo tek care kalio cocuk yapip kordon kanini kullaanmak her sebebi gecin bu sevep yüzünden gene baglanmamali bence
Anneyim EsinCemreDogan amannnn Allah korusun ya 4 üncü sezeryan dogumu yaptım birdaha hamile kalırsam işim cok zor gercekten
EsinCemreDogan Anneyim Zaten uzmanların söylediği sizin artık doğum yapmamanız. Allah korusun hayati tehlike oluşuyormuş. Size ve çocuklarınıza sağlıklı ömürler dilerim 🤲🏼💐
Anneyim EsinCemreDogan valla oyle diyen de olmadı canım ya tüpleri de baglatmak istiyorum dedim doktor da tamam dedi oyle oldu valla cok sagol canım Allah razı olsun inşallah