Merabalr arkadaş bu programı en başından bari aktif kullanıyorum ama sohbetlere pek katılmadım diyebilirim.Gelelim doğum hikayeme dün sabah altıda uyandım biraz adet ağrısı gbi ağrıyla sekiz gbi nişanım geldi on gbi kontrolüm vardı zaten doktor çatı muayenesi yaptı büyük ihtimal bu gece gelirsin açıklığın 2 cm olmuş dedi .eğer doğum başlamazsa pazartesi suni sancı veririz dedi .Ben bayan kuaförüyüm bu Arada hemen gttim saçımı başımı ojelrrimi sürdürdüm.Eve geldim eşimle yemek yedik biraz sancım vardı karnımda çok sertleşti hastaneye gittik nstye bağlandım açılmam hala olmamış eve geri geldim gece birden sonra şiddetlendi sabah altı gbi hastaneye geldik yine muayene nst derken doğum sancılarım arttı ama hiç dayanamadım benle dayanabilen insanları ayakta alkışlıyorum👏👏👏açılma 4 cm olunca epidural takıldı heryerim anında uyuştu çok rahatladım dokuzdan on ikiye kadar takıldıktan sonra 6 cm daha açılma oldu doğum haneye gttik beş dakikada oldu herşey sadece ebe karnıma çok bastırdı o acıdı bebek doğarken hiç hissetmedim.Kesinlikle epidural doğumu tavsiye ederim çok az kesim oldu bebeğimiz de 3.700 gr oldu şimdi yatıyoruz hastenede yanımda çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum 🥰🥰