Esravebebekleri 22 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 16.haftada servikal yetmezlik sebebiyle serklaj oldum. İki gün önce ölçüm yaptı doktor 20mm dedi. Adıyamanlıyım osmaniyeye atandım yolculuk yapmam riskli olur mu
Mucizemsinseenn Esravebebekleri bunun en doğru cevabını doktorunuz verir biz ne desek malesef . Ama baya kısalık var keşke yapmasanız yolculuk
Ozlmchngr Esravebebekleri bence bı hayli.riskli hem dikişli hemde ikiz bebekleriniz ama.gene en doğrusunu Dr unuz bilir
Esravebebekleri Beni takip eden doktorum gaziantepte onun bakması için yine yolculuk yapmam lazım adıyamandaki doktorum yolculuk yapma dedi
Esravebebekleri _anne zaten çalışmaya gitmiyorum sadece sözleşme imzalayacam onun için de rapor vekalet falan kabul etmiyorlar
Esravebebekleri Birde adıyaman da 3 farklı doktora göründüm bi tanesi niye yürüyüş yapmıyorsun evinin işini yapabilirsin dedi, radyoloji uzmanı rahim ağzını 32mm ölçtü, biri de 20 ölçtü sakın hiç kalkma yolculuk da yapma dedi kime inanacam napacam kafayı yedim
Ozlmchngr Esravebebekleri ben olsam riske atmazdim bende dikisliydim hiç riske de atmadim ..şimdi gene dikisliyim ve yine elimden geleni yapmaya çalışıyorum riske atmamak.icin İnşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun
gulumse0611 Esravebebekleri ben kadroya geçiş işlemlerimi vekaletle halllebiliyodm ama bizim ilçe yaptı
gulumse0611 Esravebebekleri sözleşme basit bi çıktı hocam ilçeden isteyin göndeirrler eşiniz alsın size göndersin imzalayıp kargolayın ozaman
Esravebebekleri Ozlmchngr amin inşallah ama atandığım yere gitmesem bile Gaziantep’e kendi doktorumuza gitmem lazım o yüzden yoksa asla risk almazdım