Asliolcaybaygin Arkadaşlar 34 haftalık hamileyim son iki haftadır kırmızı çatlaklar olmaya başladı önereceğiniz krem veya losyon varmi yada geçermi bu kadar haftadan sonra ?
ozgesoy28 Asliolcaybaygin baştan beri kullandım lierac acı badem yağı bebe yağı ama bebek iri olduğu için genede çatladı karın altlarım
Gamzemeryemm Evet iyi geliyor ama şöyle bişry var ben ikiz hamilryiö 3.ayımdan beri hergün yağlar kremler vs hep sürmeme rağmen 7 ayımdw birden çatladım şuan 33 haftalığız halada çatlamaya devam ediyor karnım harita gibi 😕😕☹☹
Asliolcaybaygin Gamzemeryemm bende 34 oldum normalde badem yağı kullanıyodum ama 2 haftadır kırmızı kırmızı catladi çok çirkin bi görüntü var 😣
busroren Bende 20. haftada olmama rağmen ve hergün düzenli olarak zeytinyağı, loccitane çatlaklara karşı kremi sürmeme ve bol su içmeme rağmen göğüslerimim kenarları kırmızı kırmızı çatladı😞 Olcaksa oluyor herhalde yine de sürmeye devam😕
Burcu3545 Tenden değişiyor malesef bendede var tek kalçamda var diğerinde yok. Hiç krem sürmeyen arkadaşım var hiç çatlağı yok 2 aylıktan beri krem süren arkadaşım var ama çatlağı çok.