AycanFb Rabiamasat Böyle saçma sapan şeyleri duydukça ayar oluyorum ben tam olmasa bile saçımın önleri kestirip kehkül yaptırdım hemde iki kere. İnanma canım sen onlara öleceğimiz zaman doğduğumuzda zaten kaderimize yazılıyor öyle biliyorum.
znurstnKaraca Rabiamasat ömür kısalır muhabbetimi😂allahtan başka kimse bilemez ben 2.ayımda kestirdim diğer ay tekrar kestircem sizde inanmayın öyle şeylere😘😘😘😘
Minaa Rabiamasat ayni konuyu ben almayi dusunuyodum😂hiccccc inaniyorum o hurafelere ama artik icimize nasil islediyse, acaba mi? Dedim 🙂
firdevs Rabiamasat saç kesilmemesinin sebebi bebeğin ömrüyle alakalı birşey değil bazı insanlar saç kesildikten sonra bebeğe gidecek besinlerin vitaminlerin saça gittiğini söylüyor yani bebeğin yeterince beslenememesinden korkuyorlar nasıl ki saçımız kesildikten sonra daha canlı ve daha çabuk uzuyor bunu ona bağlamışlar gerçekten öyle mi değilmi bilmiyorum bu sadece benim duyduğum 🤗
Eliftotree Rabiamasat ben kestirdim 3 aylıkken ve şimdi 38+2 haftalığım 1 hafta önce tekrar kestirdim 😊
NurEmree Rabiamasat Amaaaan daha bugün duydum o lafları ne alaka valla saçmalık iste batil inanc ☺☺ Ben kestirdim de boyattim da hicbisey de olmadi çok şükürrrrr yani ❤
zippirana 32 haftalık oldum 3 sefer kestirdim uzun saçı zaten sevmiyorum. Sacla bebek gelisimine nasil bağ kurmuslar anlamıyorum. 😄😄😄
Bisaniye Diyanetin açıkladığı Türkler’in en çok inandığı hurafelerde geçiyor hamileyken saç kestirmek 😬 Ömrü Allah verir. Saçınla uğraşmak yoruyosa hamileyken kestirmek bence en güzeli.
Naz3365 Bende kestirip boyatmak istiyorum kaynanam izin vermiyo ne zaman kuaför desem ne yapcan diyo inanma öyle şeylere Allah bilir diyorum yok sen yine ne olur ne olmaz yaptırma diyor 😵😵
Arven Valla hala böyle konuların gündeme. Gelmeside enteresan evet kaygılanıyorsunuz ama yüce rabbim sizce bebeğin ömrünü bir saç kestirme olayına bağlamış olabilirmi yapmayın yahu daha ana rahmine düşmeden kaderleri bahtları yazılıyor