minikos Kızlar dün yüklemeye gittim fakat ilk dozda fena olup istifra etmek zorunda kaldım acaba şimdi yarın tekrar gitsem yaptırmaya bi daha ücret bs vermem gerekir mi bugün pazar olduğu için hastaneden bilgi alamadım da
Huriyeolgn minikos bende özel hastaneye gıdıyorum ılk gıttıgımde ucretı ödüyorum 10 gun ıcerısınde tekrar gıdısımde ödemıyorum canım
yigitalpinannesi40 Özel hastaneye mi gidiyorsunuz. Özel de randevu ücreti ödeyip ertesi gün ücretsiz şeker yüklemesi yaptırdım. 1 hafta 10 gün arası ücretsiz oluyor doktora gözükmek.
minikos yigitalpinannesi40 evet özele gidiyorum ama şöyle cumartesi ödeme yaptım şeker yüklemesi için somra fena olunca yaptıramadım kaldı yarın gitsem tekrar öder miyim acaba
yigitalpinannesi40 minikos Ödemezsin bence ama sen yarın yine yanında parayla git canım ne olur ne olmaz. İçerken baktın kusacak gibi oluyorsun kötü hissediyorsun kolonya sık eline kokla yüzüne sür çok iyi geliyor ben öyle yaptım yoksa bende çıkartacaktım neredeyse son yudumda
minikos Huriyeolgn muayene olunca ilk 10 gün kontrol ücretsiz oluyo ama bu şeker yüklemesi içinde olur mu acaba gidip öğrencez bakalım