simgegokhan Hamileliğin 4.ayından sonra sizlere verilen multivitamin markalarını yazabilir misiniz? Hafta bittiğinde folik asiti bıraktım fakat yazılan multivitamin içinde folik asit var. Fazla zarar diye duydum hep. Sizlerin fikirlerini nedir?
Mervee88 simgegokhan doktorum duosvit verdi sonradan i-Mom kullanmaya başladım omega olduğu için daha memnunum🥰
Mervee88 simgegokhan 16.haftadan sonra vitamin kullanmaya başladım 4 haftada ilk kullandığım bitti 20.haftadan beri de i-mom kullanıyorum
A_ys6604 Byzb1 bende 4. Ayimdan beri kullanıyorum suan 6 buçuk olduk. Doğumdan sonra niye kullanıyor sun peki? Vitaminler sütündede olsun diye mi dr önerdi mi ona göre bende yapayım
simgegokhan Demir hapı olarak gynoferon kullanıyorm. Hem gunoferonun içinde hem de elenatal1 in içinde folik asit var . Fazlası zarar değil mi kafam çok karışıyor
Mihrimah41 simgegokhan hayır zararlı olmaz folik asit her zaman lazım aslında sadece gebelikte değil. Kan değeri düşüklüğüne sebepmiş eksikliği. Ben efa mom kullanıyorum multivitamin olarak çok memnun kaldım içi çok dolu omega filan her şey var
Lovelion Innate kesinlikle çok memnunum içinde omega 3 balık yağı vitaminlerin hepsi var gereksiz iştah açmıyo bebeğin kilosuda önde gidiyo çok şükür maşAllah enerjinizi bağışıklığınızıda güçlendiriyo tavsiye ederim biraz pahalı ama