Esraabrklu NurgulZekaiEvrensel sıradan bi emzik aldım rengini beğenmiştim sadece ..Oğlum hemen tuttu çok şükür bi sorun çıkması yani
MiracAlpinveUmutunAnnesi NurgulZekaiEvrensel bende damaklı olarak herhangi bi marka baktım ama boy boy degisiyomuş eksiğin uzun olanını almışım onu alamadı sonra kısasını aldım ama yuvarlak uclu olanları tutamiyo bazı bebekler ben damaklı aldım çok şükür sıkıntı olmadı
Keriminmutluannesi Avent aldım ama tutuşunun zor olduğunu düşünüyorum aventin benzeri chiccoda da vardı onu daha kolay tutar diye onu aldım
Esratayfunkscu Ne yalan soylim ben ruyamda agzina giren yerin yuwarlak olan emzikden gordum annem de biberonla emzik almak istemisti bende onu aldirdim. Bi dogsun cok merak ediyorum ruyamdaki gibi cidden o tur emzigimi emecek😂😂😊
Esraabrklu MeryemFatih yani ilk doğduğu gibi kucağına verilince emziği değil önce kendi sütünü ver daha sonra bırak emziği ver bakalım alıyor mu 😊 o an hele öyle mutlu ediyor ki insanı cok cok çekiyo sütünü ve emziği 😁
MeryemFatih Esraabrklu tabiki ondan bahsetmedim 😂😂 emzirdikten sonra odaya geldiğinde o gün içinde vercem inşallah tutar isimli misimli çeşit çeşit yaptırdım 😂
Esraabrklu MeryemFatih alır alır anne karnında emme refleksi var onların.. tutması gerekiyor.benimki hemen aldı çok şükür.suan da deniyorum farklı emzikler alıyorum hepsini de tutuyor O konuda sıkıntı yaşamadık .darısı sana.Sag salim doğsun inşallah.
MeryemFatih Esraabrklu amin inşallah bu sabah suyum geldi yatışım yapıldı dua edin sağsalim kavuşalım
KubraatMacit Ben awent yenidoğan setinin emziğini kullandım atıcılık şeklinde olanı tutamadı sürekli ağızından düştü