Tugbaslan3458 Melike48 aynen oyle hamile kalinca hersey bitiyo saniyodum ama asil yeni başlamışız heyecan merak hepsi bir arada cinsiyette öğrendikten sonra acaba sırada ne var 😁🤷🏻♀️galiba cinsiyetten sonra artık dünyaya getirme heyecanı ve sabirsizligi başlıyor
Melike48 Tugbaslan3458 benim ikinci olacak canım inan ilk gibiyim unutmuşum herşeyi ilk yaşıyorum sanki Allah hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 🥰
Tugbaslan3458 Melike48 aminn canımm benim ilk çocuğum olucak allahin izniyle rabbim evlatlarımızın acilarini göstermesin sağlıkla sıhatla büyütmeyi bizlere nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Paula sedasuzan kemik gibi bir çıkıntı oluyor kızlarda yatay erkeklerde dikey oluyor. Hatta bazıları ultrason resminden o şekilde cinsiyet tahmin ediyor. Avrupa da böyle geri teknikler normal. Burada ultrasonu bile hamilelik boyunca sadece 2 kez yapıyorlar hamileye..
Mapleleaf damla_1 ben cinsiyeti ogrendim cnm oglusum olacak senin icin ise icime nedense kiz doguyor sende ogrenince yaz 🥰
damla_1 Mapleleaf canım bugün gittim ama haftaya gel dedi cinsiyet için.çok güzel bir duygu olsa gerek benimde içime kız doğuyor ama bilmiyorum😊tabiki söylerim
Ipek0z Hatice1_ 12.haftayı bitiriyorum dün bir hevesle cinsiyet öğrenmeye gittik(doktorumuz gel cinsiyetini söyleyeceğim demişti) ama göstermedi🤦♀️ bir saat yürü tatlı bir şeyler ye geri gel dedi gittik yok yine açmadı 😅 hevesimizi kursağımızda bıraktı minik şeftali💁♀️
Mapleleaf damla_1 canim cinsiyeti ogrendigimden beri sanki hamile oldugumun ciddiyetini daha cok anladim gbi anne olucam ben dedim yani kendi kendime sende ogrenirsin ins 😊
SweetDream sedasuzan canım aslında erkeklerin genital organı daha erken oluşur o yüzden erkeklerin cinsiyet tespiti daha erken yapılabiliyor bunu tüm doktorlar söyler
sedasuzan SweetDream benim doktorum tam tersini söylüyor demek ki doktordan doktora değişiyor çünkü ilk kız deyip sonra erkek çıkması kime sorduysam aynı bendeki durumu yaşıyorlar
SweetDream sedasuzan alla alla tuhafıma gitti çünkü tüm kitaplarda da neredeyse bu yazıyor biliyor musun erkek üreme organlarının daha erken oluştuğu ve daha erken tespit edileceği 🤷🏻♀️
Btltlg Benim de kasık ağrım oluyor demekki normal, tuvaletten gelemiyordum sanki bugünlerde o gidişler biraz daha azaldı