GkeCanKaran Yarın ilk doktor randevum var.5 haftalığım henüz.ultrasonda bişiler görünür mü merak edıyorum ??? ☺☺☺
Yenianne17 GkeCanKaran bende alttan muane olmuştu hem kese hemde minnak bebişin gözükmüştü bazı ilk ultrosonlarda göbekten gözükmediği için alttan bakıyorlar
Yaseminyhyh GkeCanKaran cnm bn ilk 5 hafta 3 gunlukkn keseyi 7 hfta 3 gunlkknde kalp atisini grmstm insallh sende gttgnde grms olursun 🙂
Yenianne17 GkeCanKaran zaten ilk karnından bakmayı deniyor doktor göremezse alttan bakıyor bi tehlikesi yok zaten mesela yurt dışında belirli aya kadar hep alttan muane ediyorlarmış korkma sıkma kendini zaten derin bi şekilde alttan bakmıyorlar korkma güzelim Allah’ın izniyle 😊
Hmzglm GkeCanKaran alttan baktrmayinnn ya tehlikeli ben ilk gebeligimde baktordimda kanamam oldu ama cok sukir bisi olmadi
Yenianne17 GkeCanKaran aynen hayırlısı olsun ama bişi olur diye korkma kafana da sokma öyle şeyler herşeyin hayırlısı 😄👍🏻
scl Biz 5 haftalıkken sadece keseyi gördük canım bi hafta sonra hem minnağımızı hem kalp sesini duyduk 🤗 Hem kese hem kalp atışı için karından baktı dokturumuz 😌
Yenianne17 Hmzglm bende ilk alttan baktırdım fakat öyle bi durumum olmadı belki kişiden kişiye değişen bişidir
Zuzu Hmzglm vajinal ultrasonun herhangi bir sakıncası yok.Böyle bir durum olsa dr kendi bakmaz zaten.Kanamanın sebebi başka bişeydir
Hmzglm Yenianne17 ya bilmiyprum ama benim bi arkadasimda baktirmisti bebegi dusuk oldu hatta doktora dava bile acmislardi...
Zuzununannesi01 GkeCanKaran canım bende gittim keseyi gördük çünkü daha yeni ve küçük oluyor 10 gün sonra tekrar çağırır eğer alttan bakılmasını istemiyorsan idrarı sıkışıp git gerek kalmaz alttan bakmaya bende düşük riski oluyor diye duydum 😊