Nurfatma1310 Matmazel_ doktoruna kontrole gidiceginde hemen bu yan etkileri söyle bende de olmuştu progestan yüzünden acillik olmuştum doktor hemen bırak dedi en iyi kararı doktorun verir çekinmeden söyle
Gllpkr Matmazel_ ben 11+5 oldum 4 haftalıktan bu zamana kadar kullandım kullanmayada devam artık ne zamana kadar bakalım bilmiyorum ben artık o kadar alıştım ki uyku falan yapıyo mu anlayamıyorum bile
Busra010101 Matmazel_ vajinadan al bence doktorlarin cogu hastalarina soylemiyor alttan alin diye ama alttan koyunca hem daha etkili hem vitamein yerine geciyormus birde sana sut yapiyormus bende kullaniyorum 100 mg doktor 200 cikardi gunde 3 kere vajinadan koyuyorum ebe kuzenim var o soyledi banada alttan koy diye daha iyi faydasini gordum
Busra010101 Matmazel_ dusuk tehlikem oldugu icin ikiydi uce cikardi senin durumuna gore veriyor doktor
Nuriiiiii Matmazel_ fitil olarak kullanmak daha etkili. Yan etkisi de olmuyor fitil olarak kullanmanın tavsiye ederim canm
Mrvcbltt Kızlar benimde ilk gebeliğim düşük oldu şimdi tekrar hamileyim ama daha çok yeni doktora daha gitmedim beta düşül çıkar ultrosansa görünmez diye bel ağrım var ama dr gitmeden kendim progestan kullansam zararı olurmu ilk haftalardan
Tevhidehli1 Mrvcbltt olur bende kullandım . O doğal bir şey bir hormon . Hatta ben doktorlardan habersiz kullanmıştım sonra profa gittim 19.haftada iyiki kullanmışsın dedi bana