Mom653 Kızlar yarın tüp bebek yaptirali 10 gün oldu kan versem ciksrmi yarın kan vericem nolur çok dua edin hamile kalmış olayım hayırlı sonuçlar alayim
Papatya13371 Mom653 ben 10. Gun Kan verdim ve çıkmıştı canim. 7, günden itibaren de evde yaptığım testler de çıkıyordu bence sende kan ver
Balfeman Mom653 9. Günde öğrendim pozitifse inşallah öyledir kanda çıkar. Beta vücutta 6. günden itibaren kanda görülüyor.
Hulya19s Mom653 eşine söyle akşam bi tane daha aldın canım ama acele etme test gününü bekle bence neden tedavi oldunuz tam olarak yaş kaç
yasemin__hemsire Cnn bende tüp bebek le gebe kaldım 8.guni erken gebelik testiyle öğrendim on gün önce belli olur merak etme inşallah tutmuştur duam senle
emrahedaeslemfamily Mom653 inşallah bebeğin sana tutunmuştur canım benim bi hamiş olarak dualarım seninle test sonucunu yaz 🙏💕
ayminaninannesi emrahedaeslemfamily cnm cuma günü kan verdim 43.3 cıktı dün adet günümde bugün tekrar verdim 291.19 cıktı beta öğleden snra doktora giidcem de alttan muayene yaparlarmi
emrahedaeslemfamily ayminaninannesi yapabilir ama biraz daha bekleyip gitsen kese görünür henüz bebeğin küçük canım ben öğrendiğimde beta çok yüksekti alttan baktırmama gerek kalmadı