Hulya19s Gün/ 533 Gün/ 1000+ Gün/ 2600 arkadaşlar bu değerlerin artışı nasıl bir de tek embriyoya göre fazla mı ? Endişeleniyorum 😞
Mom653 Hulya19s bence çok iyi canım endiselenme yarın benimde 10. Günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah hayirlsi olur bebeğim bana tutunmuş olur🤲
Bade88 Hulya19s istemez misiniz ikiz bebek😊değeriniz iki günde iki katın üzerinde artmış ikiz olabilir. Ama tabi öyle bir kaide yok ikiz ancak ultrasonda kesinleşir
Cantanemm Hulya19s twk embriyo benimki 9. Gunde 732 cikmisti 11. Gun 2700 du bende ikiz diye cok heveslendim ama onun beta degeriyle alakasi yokmus her bunyede farkli olabiliyormus
Hulya19s Bade88 bölününce sağlıksız oluyor diyorlar da korkum ondan yoksa ikiz sorun değil iki embriyo olsa
Bade88 Hulya19s öyle miymiş?ben hiç duymamıştım öyle birşey. Ama dediğim gibi bence normal gebelik. Çünkü dediğim gibi ikiz gebelik ancak ultrason ile anlaşılır. Hayırlısı olsun hakkında
Hulya19s Cantanemm içim rahatladı peki kaçıncı gün embriyosuydu 5. Günlerin değerleri yüksek oluyormuş