Embriyologistind Ka123der ziya beyin jimer, pembe mavi ve cekirge dorukla anlaşması var. Yarın pembe mavide spinal sezeryan olacağım inşallah 5000 tl dedi doktor bey .
Ka123der Embriyologistind Rabbim yardımcınız olsun bende Çekirge dorukta yapacağım inşallah pazartesi günü. Bende Ziya beyin hastasıyım. Allah bebeğinize ve size sağlık sıhhat versin
Deletedmom54 Embriyologistind Ben de pembe Mavi düşünüyorum pembe mavide esin gelebiliyor mu canım refakatçi nasıl oluyor
Asx Burcuceviz ben nisan da gitmiştim en son 200 tl idi. 10 ya da 15 gün de ücretsiz bir hakkınız daha oluyor
Sevgi_13 mombursamom ilk doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım çok rahat ve temiz bi yer herkes çok ilgili doğumu kendi odanda yapıyosun bebeğin de hep yanında ikinci doğumu da orda yapcam inşallah nasipse herkese tavsiye ederim kendi doktorumda lale dörtışık çok iyi kadın doğum doktoru kontrol e gidebilirsiniz memnun kalırsınız.
Gulcan1907 Sevgi_13 merhabalar, bende şehir hastanesinde doğum yapacağımda siz ne zaman doğum yapmıştınız, şuan refakatçi alınmıyor falan diyorlar doğru mu acaba birde eskisi gibi değil mi doğuma sadece ebe giriyor
Sevgi_13 Gulcan1907 -1 yıl önce doğum yaptım doğuma sadece ebe giriyo acil bişey olmadığı süre içinde doktor gelmiyo refakatçi alınıyo görümcem doğum yaptı oda çok memnun kalmıştı tavsiye ederim
BusraZeybk Sevgi_13 Sevgi_13 tşk ederim cvplarınız için 🥰 peki eşiniz girebiliyormu yoksa sdce bi bayan refakatçi mi alınıyor 🤔 hem devlet hastanesi hemde tek odada öylemi 😍
Sevgi_13 BusraZeybk eşin sadece ziyaret saatinde gelebiliyo onun dışında izin vermiyorlar doğumuda zaten kendi odanda yapıyosun herşey sana özel ikinci doğumumda orda olucak inşallah