Minikmucizelerr Arkadaşlar bu durumu yaşayan oldu mu 😢dün beni dışarda görenler mesaj attılar hamile misiniz diye oysa ki daha 12 günlükmüş ve kimse bilmiyor ikinci gebeliğim
ags Minikmucizelerr gaz ve şişkinlik problemi oluyor ilk haftalarda. Bir süre sonra geçiyor kendiliğinden ☺️
Aslihan16 Minikmucizelerr selam benim de ikinci gebeliğimde karnım çok çıktı ilk gebeliğimde 20. Hafta da çıkmıştı karnım çok şaşırmıştım şuan 17 haftanın içindeyim sanki 5.5 aylık gibi karnım 😀
Caglahassan İlk haftalarda bende böyleydim sonra midebulantılarından çok zayofladım kimse hamile olduğuma inanmıyordu ama şuan o günleri çok arıyorum 37. Haftada bayaaa bi şiştim🙈🙈🙈
Jdiebsh Caglahassan kac kilo aldin bu zamana kadar ben ilk hamileligimde 14 kilo almistim vermesi cok zor olmustu emzirme doneminde de malum istahli oluyosun dogumda verdiklerimi geri almistim tekrar o kadar almamaya calisiyorum doyunca kalkiyorum asiriya kacmiyorum ama insan tedirgin oluyo 😂
Esracnrr27 Caglahassan geçiyor mu bulantılar ben de 12 haftadayım ama kusmaktan dolayı çok mutsuz çaresiz hissediyorum hep böyle gidecek gibi
Jdiebsh Gaz ve adet olman gerekirken olmuyosun normalde biraz gecikince bile vucutta odem yapiyo hamile olunca daha da fazla sisiyo gibi oluyosun bende de oyle oldu 2 3 aylikken normal haline donuyo
Caglahassan Jdiebsh 62 ile hamile kaldım şuan 76 yım canım kilpyuypel takmıyorum açıkcası çünkü eskidende 76-78 küsurlardan 58 lere düşmüştüm kendim bayadır öyleydim şimdi görenler sadece göbeğin var diyor ve ayaklarım ellerim şiş tabi son ay olduğu için
Caglahassan Esracnrr27 valla canım benim zofer ve prilam kullanmadan geçmedi hep serum alıyordum hastanede kilo kaybından dolayı 4 ay bitiminde azaltarak bıraktım ilaçları sonra geçti tabi ki yerini mide yanması aldı
Minikmucizelerr Yaaa çok teşekkür ederim umarım öyledir ya ilk gebeliğimde böyle olmadım korktum açıkcası