Lalin2580 Bugün çatlatma iğnemin 14. günü kızlar sizce onun etkisiyle yalancı pozitif mi sizce gerçek midir görebiliyo musunuz çizgiyi çok silik ama yine de bir umut 😔
Esoo0698 Lalin2580 Var gibi duruyor canım Allah gönlüne göre versin bi kan ver sağlık ocağında için daha rahat etsin ❤️☺️
Lalin2580 Esoo0698 aynen canım yarın ilk işim inanamıyorum hala ama çok korkuyorum kanda negatif çıkar diye😔
Lalin2580 Gizemnaz_ aynen canım klomen kullandım ilk ayda oldu galiba inşallah doğrudur Allah isteyen herkese nasip etsin ellerim titriyo şuan😊
Aykem Lalin2580 14.günü genelde doğru gösterir cnm 12.güne kadar sürer catlatma iğnesinin etkisi var gibi bir kan ver derim
Gizemnaz_ Lalin2580 ayy canimm titremezmi cok cok guzel cift cizgiyi goruyorsun insallah saglikli.birsekilde ilerlersin banada dua et lutfenn bende femara kullandim bu ay🥰🙏3 ekimi bekliyorum💜💜
SKeser2728 Lalin2580 çok silinik benimde ilk hamileliğimde böyle bekledim biraz sabır net kırmızı 6 ile 7 haftada çıkıyor
Kaderfener Lalin2580 aynı durumu bende yasadım kuzum silikti kan testinde hamile oldugumu öğrendim simdi 2 aylık olduk🥰
Kubrakircicek19 Lalin2580 varsa çok yeni ben aynı gün iki kere yaptim ilk yaptim silik ikinci yaptim tam cikdi sonra kan testi yaptirdim tam emin olmak için orda pozitif cikdi