Nisanurunannesi3850 Bebisinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz kızlar😊 Heyecanla bekliyorum 10 haftalık oldum ona göre hastaneye gitmek istiyorum🥰
Laylaaaa121212 Nisanurunannesi3850 hiç acele etme bence canım erken gidenlerde hep yanılma olmuş postları okuyunca şok oldum 😳 16.haftaya kadar bekle hatta bazılarına 22.hafta detaylıya kadar erkek/kız denilip sonradan tam tersi çıkam bir sürü anne adayının postuna şahit oldum nasıl olsa öğreniceksin ama tabikide sen bilirsin gene🤲🏻❤️
MehtapErol Nisanurunannesi3850 Ben 12+2 iken gittim kontrole normal kontrolünü oldum cinsiyet öğrenemedim:-( Şu an 13+5 olduk
Mervetekmn Nisanurunannesi3850 16-19hafta arası kız dendi 23haftaya yakın detaylıya gırdım kabak gibi erkek yanı şok olduk tabı 😂
mrvtkrl SMin bende 12. haftamdayım dün doktorum erkek olarak yorumluyorum dedi organını da gösterdi ama bir ay daha bekleyip netleştirelim dedi 😊
Asenadgdvrn80 Nisanurunannesi3850 13+1 de gittim doktora çalışmasını o merak ediodum sordum kıza benziyor dedi ama ilk kizim göstermemişti bide genellikle kız geç gösteriyor diyorlar bende beklemedeyim açıkçası 🥰🥰🥰
SMin mrvtkrl insan tam emin olamıyor bizde bir ay merakla bekledik o kadar çok değişen cinsiyet yorumları okuduktan sonra
Poyrazinannesi06 12+5 de erkeğe benziyor dedi 15+3 de çok detaylı baktı ama göstermedi ayrıntılı gibi inceledi ama göstermedi iş ayrıntılı usg ye kaldı 🤗
zeynep_0395 Nisanurunannesi3850 17haftata gösterdi kendine o zamana kadar hiç göstermedi 24ncü haftadayım değişmedi oğlum olacak Allah’ın izniyle
threestar Nisanurunannesi3850 doktoruna göre değişiyor benim doktorum 20. haftayı bekletiyor emin olamadı 16. haftada bile 🤭