Merhaba hanımlar hamile olduktan sonra yani 11 haftamda şiddetli bir kanama geçirdim kanama alanım 7 ye 4 cm büyüklüğünde bir alandı. O gün kanamam durdu 1 ay boyunca kırmızı kan görmedim. Ama kanama alanım vardı. Sürekli yattım ilaç kullandım progeston proluton. Sonra tekrar kanama yaşadım hastenede yattim kan değerim 7 lere düştü hayati riskim oluştu. 6 5 olursa zaten zorunlu müdahale olacaktı. Neyse o haftaları de geçirdim değerlerim yüklseldo sonra sancilarim başladı kasiklarimda gece yatirmiyordu ama o sanciyla parça parça kan düşüyordu sonra doktora gittiğimizde baya azalmıştı kanama alanım doktora sancilarimi deyince normal diyordu . Onları attigin için diyodu. Bebegin sağlığı suyu iyidi plensatimin biraz aşağıda diyordu kanamam ama hep vardı artık hep kırmızı kanamam oluyordu sonra tırnak batması oldu mecburen çekmek zorunda kaldık çok büyük acı yaşadım sonra bi gün ateşim birden 39 dereceyi gördü birden yine yoğun kanamam oldu özele gittim ateşim yüksek diye beni Hasteneden cikarttilar devlete git dediler bebeğin durumu iyi diyordu bi korona test yap dedi ama benim ateşim bir gün içinde düştü . Sonra şiddetli sancılarım başladı geceleri ağlıyordum ağrıdan kanamam da vardı özele tekrar gittik daha önce atesimi gördükleri için beni devlete ambulasnla gönderirler testim yarim gün icinde cıktı negatifti sonra doktor 3 cm açılman var dediserum verdiler 2 gün sonra doğdu. Acaba bir şey yapılabilir mıydı ihmal mıydı her şey iyidi rahim uzunlugum suyum iyidi endol kullandığım olmuştu o mu suyunu bitirdi 21. Haftada serklaj olabilir mıydı. Kasılma için iğne ilaç yok muydu durdurulması için. Şimdi ne yapmam lazım nasıl tedavi olayim rahim ağzı kısalığı olsa basta belli olmaz miydi kafam allak bullak