Deletedmom54 Kızlar bebislerinizin kilosu nasıl Benim bebeğim 22+0′da 450 gram cikti , sizde durumlar nasil Daha yüksek olanlar nasıl besleniyor , daha düşük olanlar nasıl besleniyor konuşalım mı belki bebislerimizin gelişimine faydalı bir gıda farkederiz
Minegkhn92 Deletedmom54 bende dün post açmıştm ama kilolardan hiç bahsetmedim ben en son 21 haftalıkken gittiğimde 385 gramdı 🙈😂
Halimer Deletedmom54 benşmde 23+4 de 580 gramdı carsamba gunu doltora gıtcem bakalım bir ayda neler oldu
Deletedmom54 Ebru222 değil bence benim haftama gelince 22 haftada sizin de benimle aynı belki yüksek olur
Oglakdorukcum Deletedmom54 vallahi benim porsiyonum arttı bırbucuk tbak yiyebiliyorum tek dikkat etrigim sey hergün farklı seylerden vutamın almaya calısmak bana 60 gr fazla geldi normalde 500 gr olması gerekmıyormu haftasına göre
Oglakdorukcum Deletedmom54 ekstra yaptıgım hiçbirsey yok Dün balık yedıysem bugun tvuk yiyorum yarın sebze yiyiroum bir tık porsiyonum arttı sadece haftalık olarak herşeyden yedigime emin oluyorum okadar haa bide çocugun kilosu rahme düştüğünde ortalama bir kilosu varmıs buyudukce Hangi kiloya ulaşacagı önceden belli olan bırseymiş bence kilosu için dert etme sende fazla kılo alma herşeyde ye zaten yememen gerekenleri biliyorsundur
Deletedmom54 Oglakdorukcum evet canim dogru diyosun ben de duymuştum o soyledigini ben 2 kilo aldım şimdiye kadar ama o da bebeğin suyu kendi bence aslında fazla yemiyorum her zamankinin aynı Zaten sağlıklı beslenen biriydim aynı devam🤩
Oglakdorukcum Deletedmom54 aynen kagan kocatepe soyledi galiba aç kalmaya da gerek yok normal öğününü ye aralarda çay saati gibi cerez fln ye bukadar cocuk zayıf olsada yapısında vardır benım halam cok cok iri ve kiloluydu yıllar sonra cocuk getirdi 4ncü kızın bir sıkımlık canı var halamın avucu kadar miyon birşey oldu kızı ama sağlıklı mı sağlık lı yani cocugun da yapısı geni var saygı duymak lazım sımdı den cocugu eleştiriylruz
Seval22 Deletedmom54 21 + 5 te 480 gr 26 cm di şimdi perşembe günü 24 + 5 te gidicem bakalım kaç gr olmuş