Hosgeldinbebek Gizemnaz_ Gelecek ay ben de kullanmayı düşünüyorum bu testlerden. Geçen ay arkadaşm aldı 2 senelik evli ve hamile şuan 😍 inşallah hayırlsıyla darısı sizin olur, çatlama gördüğünüz zman gebelik ihtimali mi oluyor?
Tezcansadulla Gizemnaz_ olmus cnm bugunu de yarini da degerlendir yarin bir test daha yap siliklesir iyice emin olursun 🥰
Rabia30-Adem Gizemnaz_ inşallah bu sefer olur canım senin de burada hamileyim diye post açtığını görürüz 🤲❤
Gizemnaz_ Hosgeldinbebek canim inan ki bende ilk bu ay kullanmaya basladim insallah hamilelik haberimide alirim ilk aydan 1.5 senedir bekliyorum yani şoyle yumurtlama doneminde hamile kalma ihtimali tabiki cok yuksek catlamasinda ozellikle dollenme oluyor sonucda👼🏻👼🏻
Mores Gizemnaz_ elinde daha test varsa yapmaya devam etmeni öneririm. Ben gebeliğimi yumurtlamadan 13 gün sonra ovülasyon testi yeniden pozitif olunca anladım 🤗
BebegimleYeniHayat_34 Benim de öyle sendeki son iki test gibi çıkmıştı o yüzden hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim direk doktora gidin bence kan tahlili yaptırın sonra da kadın doğumdan randevu alın 🤗
Kcandan Gizemnaz_ 3gundur normal akıntı bugunde dediginiz gibi oldu normalde pco oldugu için anlamıyodum merak ettim inşallsh çatlamıştır🤲saol canım teşekkür ederim 😊
Hosgeldinbebek Gizemnaz_ sizi bayadır görüyorum, dua ediyorum hepimize, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim 💚
Hosgeldinbebek afrasil birgebeninngünlüğü sayfasından aldı, tabi ki nasip ama ona baya moral oldu ilk denemede tutması :)
Purpura26 Gizemnaz_ Adet bitiminden kaç gün sonra başlamak gerekiyor acaba bende bugun sipariş ettim bakalım.Yeni karar verdik ilk defa denicez 😊 hapı bıraktım şuan adetim.
Gizemnaz_ Purpura26 cnm ben adetim.bitti 2 gun sonra basladim kacirmamak icin cunku.adet.duzensizligi vardi bende