BebegimleYeniHayat_34 Eceslh kesinlikle bu konuda lansinoh tavsiye ediyorlar internetten araştırıp bakabilirsin ben ondan aldım şimdiden koydum kenarıya madecassolle ilgili bilgim yok ama cilde çok iyi geldiğini biliyorum annem yüzüne çok kullandı
gokella Eceslh instagramda muhendısoglu sayfasında krem incelemeleri var ben oradan baktım. Mustela aldım içeriği güzel ve yıkamaya gerek yok göğsünüzü. Madecassol konusunda bilemıyorum yüzümdeki leke ve sivilcelere kullanmıştım hamile kalmadan önce
y_tunc Eceslh lansınoh kullan canım goguste kalıntısı kalsa bıle bebege bir zararı yok ve cok iyi bir krem
MinikKoala Eceslh Hindistan cevizi yaşı doğal ve çabuk iyileştiriyor. Dolaba koy soguk soguk süpeeerr etkiiii
Eceslh BebegimleYeniHayat_34 canım lansinohu ben daha doğum yapmadan 15 gün önce kullanmaya başladım bi faydasını göremedğim için başka arama çabasındayım
Eceslh y_tunc ben ona doğumdan 15 gün önce başladm canm suan 4 gün oldu doğum yapalı pek faydasını görmedm değiştirmk için onu soruyorum
BebegimleYeniHayat_34 Eceslh birde gümüş kapak diyorlar çok iyi diye benim yakınım memnun kaldı ben onu da alıcam ne olur ne olmaz inşallah iyi gelir
Momster Bir ablam onermisti hepsi hikaye en iyisi o ve ayva cekirdegi demisti ama kendim tecrube etmedim
Eceslh BebegimleYeniHayat_34 kıyafetine deyip yapışmasnı önlüyor gümüş kapak cnm.. yarayı iyileştirmiyor.. ama mutlaka al ilaç sürceksn yada bebek emdikten sonra uçlar nemli kalyor direk gögüs pedine yapışıp yara olur bide sürtünnce o engelliyor