Hazalperi Kızlar anne yanı beşik aldım yatak odasına evim küçük salona pratik hamak gibi birşey alsam diyorum uygun fiyatlı siz ne aldınız ne önerirsiniz
ikizminikler Hazalperi hamak güzel bence ama e bebekde 150 lira minik monilya beşik var onunda görüntüsü hoş eşim salon için alalım dedi ama ben kalabalığa gelemiyorum aldırmadım o yüzden
ozgeya Hazalperi Sallamaya alıştırmayı düşünmüyorsanız hamak önermem. Sonra onda sallanmadan uyumaz hale geliyorlar. Dönmeye başlayana kadar babynestte yatırdım koltuk üzerinde. Sonra yatak odasında beşiğinde yatırdım.
Mom103 Hazalperi benim kuzenim . 9 ay hatta 1 yaşına kadar kullandı yengem belki daha fazla. Çok güzel bişey hamak ya abende seviyorum
Mom55 Grand baby lüx sallanır beşik 139 tlye aşdım hepsiburadadan . Zaten bir kaç ay için bu fiyata yeterli diye düşündüm
Unlukacar Canım hamak yeni doğan bebek için rahat ve kullanışlı olmayacağını düşünüyorum yinede siz bilirsiniz
Mihrimah41 Hazalperi ana kucağını tavsiye ederim hamakta yatmak istemiyolar çok çok kısa süre kullanırsın
gokella Hazalperi trendyoldan hamak alıcam bende markası bliss. instagramda yenı cocugu olan bi kızdan gördüm içine reflü yatagını yerleştirip uyutuyo içerisinde begendım sizde bi bakın isterseniz