Gd1992 Kızlar gunaydın her sabah kızım kndını hissettırırdi bugun kalktım su ıctım ama ole cok hareketlı degl bı ıkı kez attı hafıf okadr normal mı sızce bugun 28 haftalık olduk şuan yine attı ck sukur ama dune gore bırz daha hareketsiz sanki
Nrykml Gd1992 canım o hareketlidir zaten merak etme sen hissetmiyorsundur belki bazen pozisyonundan dolayı anne hissetmeyebiliyor yürüyüş yap tatlı ye o zaman hareketlenir
glsahbaydemir Gd1992 bende 28+1 bende 2 gündür fazla hissetmiyorum ara ara hissediyorum ama net değil.
DefneUraz Gd1992 Bende 27+6 sanırım bu haftalarda böyle oluyor bende sizin gibi endişe ediyorum hareketleri azalınca ama sanırım normal 🤷♀️
Gd1992 Cnm bnım panık atagım her dakıka doktorumu aramak ıstemıyorm bunun tedavısını bile gordum bekarken cok sukür smdı ıyıym hastalık panık atagım vardı 😒
Nurunsl Gd1992 bilimsel okuduğum bir yazı da bebekler 17 saat uyurmuş anne karnında uyku haline gelmiş olabilirsiniz. 20-24 haftalarda nasıldı hareketi ? İlk başlar çnkü ozamnlar
Gd1992 Nurunsl suan 28 e gırdık cok sukur ıyı ben bırz panıgım herlde az bişiy kıpırdamasa ehvam yapıyorum