Cancazim Kızlar 16 haftalığız akşam olunca 9 aylık gbi görünüyorum şirinlik falan oluyor bide sağ bacağıma basarken sirtima ağrı giriyor her tarafım agiriyor sabah olunca da 3 aylık hamile gbi görünüyorum sizde de oluyormu
Epifenomen Cancazim o haftalarda yedikleriniz çirkinlik yapar ve karnınız büyük görünür sabaha kadar her şey sindirildiği için karın düzelir. Merak etmeyin çok normal bir durum😊
Cramel Cancazim be 13 haftalığım aynıyım eşim akşam baktığında çocuğumuz belli olmaya başlamış diyor sabah bir bakıyor dümdüz 😂😂😂😂
Cancazim Epifenomen resmen penguen gbi yürüyorum 😄 baya da ağrılarım oluyor bebek sanki inmiş gbi oluo
Bebek-geliyor Cancazim ben 18+3 üm benim karnımda öyle oluyor rahim yer yapıyor o yüzden genişlemeye çalıştığı için🐣🤰
Ebrusahin Cancazim benimde oyle ama bos mide bile olsa akşam kocaman sabah kucucuk hareketli oldugu ıcın hissettiriyor kendini onun dısına sadece akşamları hamile oldugu mu hissediyorum karnım buyuduğü için gumduzlerı unutuyorum resmen 16+4 uz
Ebrusahin Cancazim maalesef ınatcı bı sıpam var gibi cok hareketli doktor 3 tur gostermıyo dedi ve ogrenemedık sizinki belli mi
Happy-jr Cancazim hatta sabah sırt üstü yattigimda sanki hamile değilmişim gibi oluyordu karnım 😂😂 çok değişik ya😍
Cancazim Ebrusahin yok biz de bilmiyoruz iki hfta önce gittiğimde kıza benziyor dedi yine de kmseye söyleme alışverişte yapma demişti doktor kesinleşince söylersin dedi;)
Happy-jr Cancazim sırt üstü yatınca bebeğe az oksijen gidiyormuş kötü şeylerde duydum istersen bı araştır