Umudayolculuk merhaba öncelikle rabbim hayırlısıysa hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere inşallah 🙏🤲 size tavsiyem; öncelikle eşinizle beraber gerekli hastahane kontrollerinizi yaptırın, yaptırdınız mı bilmiyorum ama. Umarım ikiniz de bir sıkıntı yoktur. Bizde eşimle 2 senedir evliyiZ çok istiyorduk fakat olmamıştı, hastaneye gittik ikimizde de herhangi bir problem olmadığı söylendi. Ben tesadüfen internette hayıt otu ile karşılaştım ve alıp kullanmaya başladım. Hayıt otu ekstresi aldım her sabah uyandığımda aç karına 1bardak suyun içine içindeki ölçeğiyle ekstratı kattım düzenli bir şekilde 1buçuk ay kadar kullandım. İnternette faydasını görebilmek için en az 6 ay düzenli kullanılması gerekiyor yazıyordu, yumurta kalitesini arttırıyormuş ve ikiz bebek daha çok olma ihtimali varmış kullananların. Dediğim gibi ben ilk şişemi 1 buçuk ayda düzenli kullanıp bitirdiğimde 2. Sini alcaktım ki hamile olduğumu öğrendim 😻🤗💕 yani gerek kalmadı şükür🙏🤲 ben faydasını gördüğümü düşünüyorum şuan bugün 5.haftamız bitti🤗❤️ 5+0 ım. Faydasını gördüğüm için herkese Öneririm sana da öneriyorum inşallah kullanırsan faydasını görürsün. Her bünye aynı olmaz ama bende fayda etti hem doğal yan etkisiz bir ürün yani o yüzden tavsiye ederim. Allah hayırlısıyla tüm isteyenlere ve hakedenlere nasip etsin 🙏😊