Melike48 Rabia_karaman003 canım benimde migrenim var parolden başka bir şey vermiyor doktor migren taşı diye bişey aldım burda okumuştum trendyoldan ama daha kullanmadım yorumları falanda iyiydi
Rabia_karaman003 Melike48 benim migrenim yoktu dün akşam dan beri ağrıyor parol içtim kesmiyor mide bulantısı başladı ardından birde görme netligim düştü
Ada34 Rabia_karaman003 tansiyon olabilir mi acaba bazen başağrısı yapıyor görme netliğim düştü falan demişsiniz bir ölçtürün isterseniz önemli çünkü
Tugba19 Rabia_karaman003 canım.sade bı türk kahvesi yap bir fincan iç baya rahatlatıyor ben hamileyken öyle yapıyordum migrenin.var benimde bide Farmasinin at kestanesi balsami var ondan bulundur evde alnına sür masaj yap iyi geliyor
bequm_ Ilık bir duş yapıp başına biraz viks ile masaj yapabilirsin. İlac icmeden ağrını azaltacaktır. Özellikle şakaklarıma buzdolabında soğuttuğum viksi sürüp uyudugum zaman sabahına biseyim kalmiyor, deneyebilirsin.
gul9686 Canım patates sar basına alnına falan. Kac haftalıksın bilmiyorum ama 14 ten yukseksen doktorunda içebilirsin dediyse parol artı sade Türk kahvesi ic cok gecmiş olsun
gul9686 Rabia_karaman003 evet özellikle ağrı kesiciyle birlikte alınınca daha etkili oluyor ama kesinlikle sade olmalı. Epiduralle doğumdan cıkanlar icinde aynı sey önerilir cok fazla bas ağrısı oldugu iicn🥰