Ftma4 merhaba canım. Pcosvardı bnde bir türlü olmuyordu. Kürler,otlar,çaylar,kasık çektirmeaklına ne gelirse denedim ama eşim sürekli görevde olduğu için bir türlü denk gelmiyordu.. 3 yıllık evliyim eşimle 9 ay falan beraber kaldık gerisi hep ayrıydı ve bunun sonucunda vakit kaybetmemek için tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Ankarada seyit temel coşkun a yaptırdım tüp bebek fiyatı 9,500 ama ilaçlar ipneler falan 15-20 bini buluyor. İlk olarak yumurta geliştirici iğneler kullanıyorsun sonra 3 günde bir kontrole çağırıyor seni yumurtaların için. 10 gin kullanıyorsun bu iğneleri 10 günün sonunda yumurtların iyi gelişmişse çatlatma iğnesi oluyorsun ve 36 saat sonra yumurtaların toplanıyor. Toplanan yumurtalar eşin spermleri ile dölleniyor. Gelişimlerine göre 3 ve5. Gün embriyosu olarak sana bilgi veriyorlar. 5.gün embriyosunun tutması daha yüksek. Neyse doktorun isterse rahim dinlendirme yapıyor. Embriyoları donduruyor ama gerek görmezse rahmi dinlendirmeden taze embriyoyu sana transfer ediyor. Benim doktorum rahim sinlendirme yapmıştı bir ay bekledik sonra virüs girdi araya 3 ay daha sarktı. Neyse kuzum sonra transferinden 12-14 gün sonrada kan testi veriyorsun. İlk denememde tuttu benim şuan 15+3 üm. İğnelerini,ilaçlarını düzenli kullanman çok önemli. Gerçekten zor bir süreç. Beklemek, iğneleri yapmak, kontrollerde körü birşey duymak çok ama çok kötü.. ama oçift çizgiyi gördüğünde herşeyi unutuyor şükür rabbim diyorsun.. allah gönlüne göre versin.. ben aklıma gelenleri söyledim başka merak ettiğin soru varsa sırabilirsin canım.