Bin şükürki geç oldu güç olmadı çooookkk şükür kızlar kızıma kavuştum darısı sizlere inşallah hayırlısıyla 🤲🏻En başına dönersek rahat bir hamilelik geçirdim demeyi çok isterdim daha 4 haftalıkken kanamam başladı kan uyuşmazlığıda olunca sürekli git gellerle 8. haftaya geldik tam rahat ettim derken çok ama çok ağır bulantılar kusmalar başladı 7 kilo vermiştim bu yüzden sonra oda geçti, sanırım 18 hafta civarında yine çok yoğun kanamam oldu hastaneye geldiğimde zaten düşük yaptım kesin diye geldim bi baktılarki kanama bebekle alakalı değil kesenin dışında felan bebek gayet iyi dediler çok şaşırdım çünkü kanama bir saat durmadı sonra yine bir ay lekelenme derken onuda atlattık 😍en zor hamileliğim buydu sanırım doğuma kadar süren çatı ağrısından bahsetmiyorum bile ama geçiyo işte kızlar belki yarısını anlattım yaşadığım zorlukların ama geçmeyecek hiç bir zorluk yok rabbim sağlık verdikten sonra 🤲🏻 Gelelim Düne dün kontrole geldim günüm çoktan geçmişti ama yurtdışında 42 ye kadar beklettikleri için suni sancı vermiyorladı dün yine baktılar açıklık sancı hiç yok inatla 4 gün sonra gel diyorlar, ben gelmez diğer doğumlarımda suni sancıyla oldu dedikçe belki gelir diyo bu sefer gitmiyorum eve ne yapacaksanız yapın dedim 😂 sonra başka ebe geldi tamam yatışını yapalım dedi beklemek istemedim çünkü zaten gebelik şekerimde vardı bebeğin kilosunu bilmiyordum, burada en son 32 haftalıkken suyuna kilosuna baktılar o kadar başka yok yani tamamen şansa bırakıyorlar sanki,neyse dün hap şeklinde başlayacaklarını söylediler (diğer ikisi fitille olmuştu) doktorum bu sefer hap vericem daha rahat daha çabuk olur demişti bende güvendim mecbur zaten. Yatışımla ilacı vermeleri öğlen 12 yi buldu ilk dozu 12 de aldım toplam 8 doz dediler, her iki saate bir almaya başladım akşam 6 ya kadar sancım yoktu 6 da hafif hafif hissetmeye başladım uyudum uyandım gezdim vakit geçsin diye, böyle böyle saat 9 oldu artık sancıları iyi hissetmeye başladım 6 cı dozu almıştım saat 10 da yedinciyi almak için aşaya inecektim, benim gerçek sancılar asıl saat dokuzda başladı ve direkt 5 dkda bir olarak düzenli olarak başladı o sıra annem aradı Allah bin kere razı olsun kuranlar dualar okumuş, annemle ordan burdan konuşurken saat 10 oldu anne ben dayanamıcam sanırım bi aşaya inim açıklığa baksınlar geri odama çıkıp seni ararım sen bekle dedim kapattım. Aşaya indim kadın tamam bakalım dedi baktı ki 5 cm dedi ben kıvranıyorum sancıdan ama dayanılmıcak gibi değildi idare ediyordum nefes al ver yaparak, o sıra makineye bağladı derken iki dkya bir düştü sancı yine sıktım kendimi yok dedim bu doğum sancısı değil ama neden iki dk diye ebeyle konuşurken saat on buçuk oldu tekrar baktı 8 cm kadın nasıl ya derken doğumu suyu patlatıp başlatalımmı dedi bende evet dedim ama patlatacağım bebeğin kafası orada patlatamıyorum dedi 10 ü 45 geçe sancılar bir arttı 😂😂 allahım dedim nasıl dayanıcam nefes al ver diyo ama benim tek istediğim bağırmak ama bağırmadım tabiki dedim çekeceksin bir iki saat artık ne kadar olursa (ha bu arada kadına epidural istediğimi söyledim yan doğumhanedeymiş anestezi doktoru 10 dkya gelirim demiş o sırada açıklığım 7 cmdi) saat 11 oldu eşimde geldi yetişti sağolsun hep yanımda oldu ne ben ne ebe ne eşim biz kesinlikle daha doğmaz geceyi bulur diye düşünürken anestezi doktoru daha gelecek bekleki gelecek 😂🤦🏻♀️ Dedim kakam geldi yapmam laızm demeye kalmadan birden istemsiz şekilde ıkımdım ebe çok tecrübeliydi hiç seslenmeden devam et dedi ne oluyo demeden bi daha ıkındım ebe kızımı kucağıma verdi ben şoka girmişim 11 i 7 geçe doğdu kurban olduğum 😍 kadın hayatımın en hızlı doğumuydu ben böyle birşey görmedim dedi dedim bende görmedim 😂 çok şükür diye diye ağlayarak eşimle sarıldık ağladık allahım o nasıl güzel bir duygu o ağrıların birden dinmesi birden kesilmesi nasıl büyük bir mucize anlatamam kaç kere doğurursanız doğurun sanki ilkmiş gibi her birinde farklı heyecan subhanallah. Kızım şuan çok şükür iyi sadece doymuyor sütte yetmiyor onun dışında sorun yok şuan idare edicez ☺️ Taze taze yazdım size kızlar aranızda korkan varsa korkunun faydası yok doğumdan korkmayın kendinizi asla bırakmayın, size vereceğim tek tavsiye bol dua bol salavat benim hep taktiğim buydu sancı girdikçe salavat getirin hele anneninizin babanızın duasını almadan doğuma gitmeyin Allah onlardan razı olsun hele annem teyzemler arkadaşlarım hepsi okumuşlar dua etmişler ben o kadar hızlı olmasını mucize şekilde sıfır açıklık sıfır sancıyla bu kadar kısa sürede doğum yapmamı hep dualara bağlıyorum ebenin bile yarına anca doğar dediği doğumu başka ne açıklarki , rabbim yine beni yalnız bırakmadı gurbet elde kimsesiz geldim herşeyin üstesinden kızlar kimseye minnet etmeyin güçlü olun annelik kolay değil zor ama değer,yazsam daha yazarım sanırım işte böyle rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin hepinize hayırlı doğumlar dilerim rabbimden inşallah benimki gibi kolay doğumlarınız olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allah’a emanet olun