Oznurylmzr Özel hastanede muayeneye gittim amaDoktorun istedikleri testler için epeyy bi miktar istediler. Bu testleri aile helimliğinde ya da toplum sağlığı merkezlerinde yaptıran var mı? (Trioksin,trioid stimülan hormon,toxoplazma, rubella, anti-HIV,)
MomD Oznurylmzr yaptıranlar var, sağlık ocağı sadece d vitaminine bakmıyor galiba geri kalana bakıyor diye biliyorum. Hatta kullanman gereken vitaminleri de sağlık ocağı ücretsiz şekilde veriyor
bebisloading Oznurylmzr bizimki toxoplazma ya bakamıyoruz dediler, diğerleri yapılabiliyor sanırım emin değilim
Murvettt Oznurylmzr o ilk aylardaki testin çoğunu sağlık ocağı yapıyor, toxoplazma ve 2 test daha var bu 3 testi yapmıyor sadece, ben onları İstanbulda özel bi labaratuarda yaptırdım 140 tlye, diğer türlü bu 3ü gittiğim hastanede 2 katıydı.
bebegim_28 Oznurylmzr çoğunu sağlık ocakları yapıyor ben hep sağlık ocağında yaptırdım imkanın varsa devletten de randevu al ayda bir düzenli git devlete de bütün testleri orda yaptır ben uyuşmazlık testi hariç hepsini sağlık ocağında falan yaptırdım
Meryemgundogdu2_ Bir tek toxoplazma rubella ve antı-HIV bakmıyor sağlık Ocağı ama devlet hastaneleri yapıyor onları ben orada yaptırdım hastaneye hiç para verme canım
Anneciiik Sağlık ocakları artık pandemiden dolayı zatürre ve grip aşısı yoğunluğu sebebiyle kan testlerini yapmıyormuş 3 gün önce arkadaşımda bu sebeple gitti ama maalesef bilginiz olsun
Oznurylmzr devlet hastanesinden de randevu aldım ama başka bir doktorun yazdığı testleri yaptırır mı diye emin olamadım.?
Girlpowerbabe Oznurylmzr benim de hamileliğin başında bu testler istendi özelde 900 civarı tutuyordu ben devlette yaptırdım 1 günde çıkmıştı sonuçlar özeldeki doktorum da kabul etmişti :)
Sinemmm1 Bana doktorum sağlık ocağında yaptırabilirsin demişti hastanede 450 TL ydi çünkü. Sağlık ocağına gittim ama 17 testten 13 tanesini yaptılar diğerleri yapılmıyormuş. Kalan dört testi de özelde yaptırayım çok tutmaz dedim ama ona da 450 istediler çünkü paket fiyatiymis 😅 bende hemen devletten randevu aldım ertesi güne boş bir randevu buldum. Devletteki doktorda sağolsun hem bebeğe baktı hemde istediğim testleri yaptırdı sorun çıkarmadı. Sonuçlar çıkınca da kendi doktoruma çıktı alıp götürdüm sorun olmadı. Bilsem en baştan devletten randevu alırdım iki yerde ugrasmazdim tavsiyem direk devlet hastanesinde yaptırın
Beetl_16 Ben özelin istediği herşeyi sağlık ocağında yaptırdım. Bilmiyorum belki sizden istenilen farklıdır ama iki haftada bir kan idrar veriyorum bütün sonuçlarım çıkıyor. Sıkıntı olmadı hiç
senemmm123 Oznurylmzr hormon toksoplazma rubellayı hıv ı devlet yada üniversitede yaptırabilirsiniz.diğerlerini bilmiyorum geçmiş olsun.