Yesimtzn 39 haftalık olucam yarın hale gelen giden yok çok rahatsız oluyorum artık nefes almakta inşallah bu posttan sonra bir helareketlik olur dua edin 😀😘
Zeynepli1234 Yesimtzn bende yarın 39 haftalık oluyorum hiç bir belirtim yok her gece bekliyorum gelmesini ama yok yok gelmiyor 😭
Sadeceeolsunn Yesimtzn bende 40+2 doğuramıyorum 😅 ben streste yaptım hareketliyimde sürekli ama olmayınca olmuyor hiç stres yapmayın bebişiniz ne isterse o olucak zaten 🙂
Yesimtzn Zeynepli1234 hergece yatmadan kesin bu gece kalkar sancım olur die eşimi uyandirrm ümidiyle yatryrm artk🥺😊
Busbus54 Yesimtzn hayır demiyor normal beklediğimiz için şuanda belli bişey yok kız bebekler erken gelir derler ama hiç öle değil ya sanki 😂😂 salı günü kontrolum var o zamana. Kadar doğurmazsam inşallah 😊
Prvnn Yesimtzn 41 e kadr bekliycez dyo bnde salı günü 41 oluyor ozmn ne olck dedm 1,2 gün dha bekleriz dedi ondn snra yats yaparz dedi canm salı günü 41 oluyor carsmba muaneye gdecm bkalm.ne olck
Duygunecla Yesimtzn bende sata göre 39+3 ’üm gerçi doktora göre 38+3 bende de hiç bisey yok merdiven inip çıkıcam birde sıcak duş .. bakalım belki işe yarar.. bakalım doğum doktorun belirlediği haftaya göremi olacak kafam iyice karıştı bu gebeligimde🤪
Yesimtzn Duygunecla benimde doktora göre 1hafta geride ama doktor senin adet tarihini baz anlyorm dedi bnde anlamdm
Duygunecla Blkhzl evet canım ben bi sabah bi yatarken giricem. Çok haşlak olmayacak tabi su🤭 eğer banyon müsaitse hem sıcak duş alıp hem squat yap.. bi yarım saat geçir banyoda