Tuba-15 Merhaba, önerebileceğiniz çocuk nörolojisi için doktor /hastane var mı? Bebeğim 29.haftalık doğdu şu an 47 günlük ve küvözde. Beyinde 1.evre kanamayı vücudun çekmesi bekleniyor ancak doktor bu sürede nörolojiye yönlendirdi.
BanuK Tuba-15 kolay bulunmayan bir branş 😞 Bakırköy dr.sadi konuk ea hastanesi girişinde özel muayenehanesi olan iyi bir doktor var. Daha öncesinde prof. dr.mazhar osman ruh ve s. Has. Hastanesi ve sadi konukta çalışmış. İstersen internetten biraz araştır Doç. Dr. Ebru Köksal. Muayene ücreti hakkında hiç bir bilgim yok.
sinber Tuba-15 öncelikle geçmiş olsun bir an önce sağ Salim kucağınıza alın inşallah bezmialem vatan caddesindeki ana binada çocuk nörolojisi var ve doktorları iyi tavsiye ederim ama şu pandemi de gidilmesi mantıklı olur mu bilemedim kanama beyinde mi yoksa zar arası sızıntı şeklinde mi bu da önemli bnm kızım doğduğunda da 9 gün yattı beyin zarında sızıntı olduğu için ama çabuk geçti çok şükür şimdi 9 yaşında ve bi problem olmadı
Tuba-15 sinber teşekkür ederim. Tam olarak kanama nasıl bilmiyorum sızıntı mı vs. Yani sağ tarafta vardı sonra sol tarafta da başladı birkaç önce. Ultrason raporları vs verildi bize. Bezmialemi bende düşünüyorum prof. Varmış orda. Önce raporları götüreceğiz doktora eğer bebeği görmek isterse hastane ambulans ile küvözde götürecek bebeği.
sinber Tuba-15 ewet Bezmialem Prof ben de kızımı götürmüştüm hatta 2 sene kdr önce başağrıları için götürdüm memnun kaldım umarım sizin bebişinizde de sorun yoktur ve kucağınıza alırsınız
Tuba-15 Tuba-15 şimdi hatırladım çapayı aramıştık birkaç gün önce. Çocuk nörolojisi yok dediler. Bir bilginiz var mı acaba.?
Seymamemektar Tuba-15 hala orda öıdır bilmiyorum ama kozyatağı acıbadem hastanesinde Memet Özek vardı biz kardeşimi ona götürmüştük Ankaradan. Bizim gittiğimiz dönemde Avrupa Nöroşirürji Başkanıydı gerçekten o kadar işinin ehli o kadar donanımlı o kadar iyi bi hoca ki iki sefer ameliyat etti kardeşimi ne dediyse oldu asla başkasını araştırmayın bile avrupadan amerikadan hastalar geliyodu biz ordayken şahit olduk alanında bir numara. Allah şifa versin tez vakitte inşallah dualarım sizinle
Tuba-15 Seymamemektar Amin Allah razı olsun. Rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok teşekkür ederim