Duruhnd 39+4 4 gün önce muayenemde ne açılmam vardı nede bebek kanala girmişti 40 da tekrar randevum var inşallah açılmam olurda doğum başlatır doktorum .41 e kadar bekleyecek olmazsa beklemekten yoruldum artık 😢
Zehracelik Milkyol bu gece 40 +0 olduk bnde 40 agelmk istemiyordum ama bizim isteğimizle olmuyor malesef birde normal doğum ıstiyorum içerde kaldıkça daha çok kilo alıyor ve doguramicam diye endişelenmeye başladım artık 39 +4de çatı muanesi oldum normale uygunsun dedi ama açılma var yada yok demedi
mervoss Melike1 sabah sofır açılma ile sunili dogum yapacağım benim doktorum da hiç öyle bişey demedi
Melike1 mervoss Evet ama hanımefendinin bebek kanala girmemiş o yüzden demiş.Allah bir avazda kurtarsın inşallah ☺️Bende Suni ile başlatalım dedim ama bekleyelim dedi
Sevimharun Milkyol slm acılması için meryem ana otunu tavsiye ederim araştırın faydasını gören cok 😊😘
Milkyol Sevimharun onu duymustum. Iciliyor mu acaba?arastirayim da yarin aktardan bakayim :) tesekkur ederim 🥰
Sevimharun Milkyol evet sıcak suya koyuyorsun 30 dakika bekliyorsun sonra o bitki el gibi acılıyor o acıldıkca rahim acılıyor ılıyınca içiyorsun okuyarak için mesela ayetelkürsi felan inancın olursa faydasını görürsün önce inanmak gerekir tavsiye ederim ❤️
-Aysenur- Merve_seda merhabalar bingolde oldugunuzu okudumda dogumunuzu kim yaptirdi acaba. Hayirli ugurlu olsun bu arada darisi basima insallah😊
Merve_seda -Aysenur- canım Bingöl doğum hastanesinden yaptım bşr sorun olmadığı için doktor doğumuma girmedi ebeler yaptırdı .sen nerde yaşıyorsun
-Aysenur- Merve_seda bende bingoldeyim ozel de sinan beye gidiyordum oda mersine tasindi benimde son haftalarim simdi engin beye gidiyorum ama pek tanimadigim icin kendisini tereddutlerim var
Merve_seda -Aysenur- Sinan ondan daha iyiydi o da gitti . Engin için de iyş diyorlar ama ben hiç ona gitmedim Sinan’a gidiyordum