iki_tosbik_annesi Kızlar oğlum bir aylık kulak ağrısı var ağlıyor elleri kulaklarında devamlı ne yapabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi bulunduğumuz yerde virüs çoğaldı hastaneye götürmek istemiyorum korkuyorum pratik bir çözüm bilen varsa yazabilirmi
Hackgz iki_tosbik_annesi kbb de çalıştığım içim biliyorum ya kirlenmiş ya orta kulak iltihabı acil bir durum yani iltihap olduysa canım zeytinyağı anne sütü vs damlatıyorlarmış enfeksiyon yapıyor deneme bile doktoruna danış bence geçmiş olsun 🙏
mayispapatyasi iki_tosbik_annesi 1 aylik daha kulak agrisi oldugunu nasil dusundunuz doktora danisin bence. Evet virus cok heryer de ama bu tarz durumlarda tedbir alip gidilmeli. Cok ugrasmayayim dersen ozele goturebilirsin daha hizli halloluyor ozel hastanelerde devlete gore
sukayhanacar iki_tosbik_annesi canım bebekken ben de öyleymişim direk kbb ye gitmiş annemler ve orta kulak ilhitabı çıkmış o yüzden denenmiş şeylerden önce mecbur önlemini alıp kbb ye iyi bi kbb ye gitmeni tavsiye ederim
Selo39 iki_tosbik_annesi o kadar küçük bebek kulak ağrısını tarifleyemez canım.. kaldı ki okadar küçük bebekte otit(kulak intihabı ) imkansıza yakın. Araştırma hastanesinde çocuk bölümünde çalıştığım için biliyorum.
Hackgz mayispapatyasi eğer kulağına eli gidiyorsa mutlaka kulağı agrıyor derdi yanında çalıştığım doktorum bence kesin kulağı ile ilgili sorunu var ya kir ya orta kulak iltihabı kir de nasıl oluyor 1 aylık derseniz doğum anında kirleniyormuş 🤷🏻♀️
iki_tosbik_annesi mayispapatyasi ilk bebeğim değil büyük oğlumdada kulak sorunu çok yaşadım belirtiler aynı ama hastaneye gitmeye cesaret edemiyorum. Bulunduğum ilçede çocuk doktoru ve kbb doktoru yok. İl 45 dakikalık mesafede virüs var göze alamıyorum hastaneye götürmeyi. Burada hemşire veya doktorlar var sormak istedim belki hastaneye gitmeden bişey yapabilirim diye.
iki_tosbik_annesi Hackgz evet sol kulağına değil ama sağ kulağından inmiyor eli ve uykudan sanki bir yeri ağrıyormuş gibi ağlayarak uyanıyor
Hackgz Selo39 kulak agırsını kbb daha iyii bilir diye düşünüyorum kullanılan kulak içi cihazlar bakımından çocuk bölümünde de çalıştım ama kbb deki o cihaz yoktu her zaman olabilir orta kulak iltihabı inşallah değildir diye temenni edelim biz yine de küçük bebek evet ama getiren anneler eli kulağına gidip aglıyor diyenlerin hepsinde böyleydi istemsiz agrıyınca gidiyor işte ☺
Hackgz iki_tosbik_annesi lütfen gittiğinizde bilgi verir misiniz neyi varmış bebişin Allah şifa versin 🙏
Selo39 Hackgz bende eğitim ve araştırma hastanesi cocuk bölümünde çalışıyorum.. ve siz 1 aylık bebekte otit rastladınız öyle mi? 6 yıldır cocuk profesörüyle çalışıyorum 1 defa bile rastlamadık çok ilginç.. inşalah yoktur
Derin2828 O ayda bebekler zaten kulaklarıyla ve yüzüyle uğraşır anne karnından gelen alışkanlıkları İç güdüleri bu, burdan kulaktan dolma bilgilerle sakın iş yapmayın muhtemelen kulak ile alakalı bir sorun yoktur içiniz rahat etsin isterseniz hekime görünün