Fr170320 Kızlar Afedersiniz ama canım bir haftadır nasıl erik istiyor yeşil erik hiç bir yerde yok Bursa’nın İnegöl ilçesinde oturuyoruz ama bulamadık her manavı gezdik yok 🤦🏻♀️ Bilen varmı nereden alabiliriz yada böyle durumu yaşayan erik bulan varmı ?
Busenurrr Fr170320 aaah ahhhh bende aynı şekilde ama yok maalesef eşim bişekilde buldu oda istediğim gibi değildi
Bittercikolataa Fr170320 canim bu arada ablam hamile iken cani cok erik istemis yesil hicbir yer de bulamamislar. Eskiler den yasli bi teyze kiviye tuz dok erik yiyormus gibi hayal et kendini Allah o tadi verir sana demis onu yedim yemin ederim erik yedim resmen diyor dene bi 🥰
Bittercikolataa Ah ben Ankaradayim dolabima atmistim hamileyim belki kisin canim ister diye 😔 ama cikincca kötü olduğunu duymustum gondersem size kargoda mahvolur yine de hamilenin caninin istediği seyi karsilamak cok sevaptır hemen gondereyim isterseniz❤️
zeyzey95 Bittercikolataa evet çıkınca çok kötü oluyor ya bende atmıştım ama sadece komposto olarak tüketebildim
Busraer Fr170320 ben varya 3 gane erige 45 tl verdigimi hatrlyorum taksimde 5 6 tane donuk erige 30 tl verdgimi bilirim oda hic istedgim gibi degildi canım 😔😔
Eeezgi Fr170320 bu nilüferde yol üstünde büyük bi metro market var ya oraya bakabilirsiniz zamanı değilken çağla falan bulmuştum orda ben
gamzosgamzos Canım turşucularda erik turşusu var bende asermistim gebeliğimin son ayı aralıktı o bayağı rahatlatmıştı 😊
Fr170320 Hepinize güzel önerileriniz için teşekkür ediyorum güzel ananeler🌺🥰Esim her yerde aradı ve manavin birinde tarlasında erik ağacı varmış oradan toplamaya gitti yedim gecrekten çok değişik duygular hissettim asermek sanırım buymuş 🤷🏻♀️🤦🏻♀️