Oglakdorukcum ipekmommmm yüzüstü yatmayı seviyorum ama hamilelikte sola yatmak iyi alışayım diye sola dönük uyuyorum düz yaysamda şuanda rahatsız olmuyorum tabi karnım büyüdükçe rahatsızlık verecegını biliyorum
Mhrbnylcn ipekmommmm başta yatmiyordum ama simdi kisa süreli 5 10 dk kadar yatyrm.zaten daha fazla yatamıyorum nefes alamiyo gibi oluyorum düz yatinca
Esoo0698 ipekmommmm Mecbur sağa yada sola yatıyorum bacak arama yastık koyarak ama düz yatacağım zaman yastığı ayaklarımın altına koyuyorum yada eşimin sırtı ayaklarımın altına yastık olabiliyor oe şekilde rahatsız olmuyorum 😁😁
Pinkyellow ipekmommmm ben hiç yatamiyorum baskı oluyor nefes alamıyorum. Hatta doktor ultrason ile bakarken bile nefessizlikten ölcek gibi oluyorum
Ozgecetindag Oglakdorukcum 33 haftaligim sırt üstü sağa sola her şekilde yatıyorum tabi 5,10 dk sonra zorlanıyorum nefes alırken speekli pozisyon değiştiriyorum :)
Simalper_07 Kaçıncı haftada olduğunuza bağlı ben 17 haftalık hamileyim ve sürekli yan yatıyorum sırt üstü yatmak tehlikeli olmaya başladı artık bebeğe kan gitmiyor o yüzden sola doğru yatmamız tavsiye ediliyor
26_26_26ggg ipekmommmm hep sola yatıyorum bebekte bu yönde daha iyi kan akışı oluyor diye söylemişti doktorum zaten sağa yattığımda bile bi süre sonra otomatik sola dönüyorum sağda nefesim kesilcek gibi oluyor hele sırt üstü hiç yatamıyorum
DilanDag ipekmommmm düz yatmak çocuk için tehlikeli oluyor canım kan akışını yavaşlatıyor tavsiye etmiyor doktorlar
Simalper_07 phdmom ben kendimi sağlama alimde çok sırt üstü yatma taraftarı değilim zaten belim ağrıyor öyle
HamzaMoms ipekmommmm ozellikle soluma yatmaya calısıyorum olmadı sağa düz önermiyor doktorlar ama artık uyuyamıyorum inadına düz yatarken daha cok dinleniyor hissediyorum ve uykuya dalmam kolay oluyor eskiden yatmazdım sola yatmayı severdim yasaklar tatlı geliyor heralde😂 cok zorluyor beni
Mihrimah41 ipekmommmm sırt üstü yatmak istiyorum ama yatamıyorum. İnsnılmaz sırt bel ağrım oluyo. Bazen gece öyle buluyorum kendimi yana dönerken feci oluyorum. Off doğursam sağlıkla da yüzüstü yatabilmeyi özledim ☹️