Fr170320 11 haftalığız daha öğrenemedik🐣Rabbim hayırlı evlat versin cinsiyeti önemli değil ama hep kızım olsun istemişimdir inşallah 🤲 Rabbim gönlüme göre verir eşimde erkek olsun istiyor hâliyle 💁🏻♀️ Sağlıklı olsun önemli değil cinsiyeti🥰🐣🤲🤲
Anne2_ Elif_22 aa benim kızım gibi her seferinde bacak arası kapalıydı bende bi erkek hissediyordum sorma 🤣 17 18 haftalardaö öğrenmiştik kızım olacağını herkes bacağını kapatabiliuorsa kızdır demişti ben çok kızmıştım cinsiyetini nerden bilcekte kapatacak diye 🥴🙄ama kızım olcak hatta bu akşam keşke doğsada kavuşsak 😍🤲🏻
Busraer Dilek1234_ ya insallah gonlüne göre nasip olur öyle dedik diye sakın üzülme canım ben hep kız duydugum icin kız dedim saglıklı bir oğlusun olur insallah vatana millete hayırlı uğurlj bir evladin olur ❤
Elif_22 Anne2_ inşallah kavuşursun Allahım kolay doğumlar nasip etsin benim 28 aylık bir kızım var bunu erkek hissediyorum bakalım hayırlısı saglıklı olsunda cinsiyet önemli değil bakalım çarşamba randevumuz var göstercekmi bu sefer 🤔🤰🧿🙏🌺