Neslihanilhan Kizlar 18.haftamdayim 2aya yakin sürüyo bende akinti sizde de var mi sari yeşilimsi gibi kokusuz bende ki doktor fitil antibiyotik verdi ilaclar bitti ama yinede gelmeye devam ediyo sizde de var mi
momteacher Neslihanilhan benimde oluyor canım ya hiçbişe kullanmadım, kontrole de daha baya var🤨 ebeye sordum normal dedi, günlük ped kullanmıyorum, sürekliçamaşır değiştiriyorum, ebe öyle önerdi
Neslihanilhan momteacher sorma sıkıldım artik günlük ped olmasa ic camasirim mahvoluyo yani doktor bakti iltihap var dedi aldi muayenede bisey sokuyolar simdi gecti derken yine başladi hamile olanlarda varmia bu
Mcijzem Canım bence gunluk pet kullanmayın günlük betler veya pecete kullanımı daha cok bakteri urettırıyor rahım kendını dısa karsı butun bakterılerden koruyon bir organ bu yuzden dısarıya hemen cıkartıyor eger koku yoksa bu gunluk pet kullanımından bıle kaynaklanabılır kullanmadıgınız beyaz atletlerınızı kucuk parcalar halıne getırın onları iç çamasırınıza yetlestırın hem rengının takıbını hemde kokunun takıbını rahatca kontrol edersınız ve onları elınızde temızce yıkayın ve utuleyın bır zamana o sarılık gecıyo eger koku yoksa tabı 🙏🏻