Busraaras Keriminmutluannesi dimi nişandır bende internetten okudum kahverengi kırmızıdan bahsedince pembe gelmesi nişandan sayılmıyır mu diye kafam karıştı gerçi doktorda doğumun yakın habercisi dedi bakalımm bekliyoruz ☺
BaharYlmaz Busraaras 38+5 hiçbir belirti yok sadece ağrıların oluyor gece o da adet gibi sıcak basıyor zonklama 😆
Busraaras BaharYlmaz hiç gelmeyecek gibi duruyorlar değil mi 😅 bi süpriz yapıp anında biz geliyoruz deseler keşke 🤣
BaharYlmaz Busraaras bende artık gelsin istiyorum keşke 🙏🏼 Ama rabbim bir zaman yazmıştır diye beklemekten dua etmekten başka birşey yapamıyorum
Busraaras BaharYlmaz evet var bir zamanı o zaman çabuk gelsin diye dua etmekten başka çaremiz yok doğum zamanını değiştiremeyiz ☺
burcuali38 ArifeMuratt bende hiç doğuramayacağım ben diyordum sağlık ocağındaki ebede ben daha içinde tutanı görmedim elbet doğuracan diyordu 😁 sonuç olarak çok şükür prensesim kucağımda 🙏 darısı sana inşallah ❤
ArifeMuratt burcuali38 inşallah canım bende doğuramıcam gibi geliyo hiç bi belirti Yok bakalım hayırlısı olsun bende artık Doğum hikayemi yazmak istiyorum 😌
burcuali38 ArifeMuratt yazarsın inşallah ben 40+3de doğurdum benimde hiç belirtim yoktu o güne kadar 😇